Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
válasz gergelyilles #6 üzenetére
rég toltam már, de úgy emlékszem hogy volt egy bizonyos napszám ami alatt be kellett fejezt, mivel hogy iskolások voltunk, legalábbis a ps2-es verzió amit toltam, ilyenre emlékszem... lehet megint elő kéne szednem, csak most már emulátoron
-
Neurotoxin
őstag
Nekem kicsit clickbait a kép
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az Atelier Ayeshában is van, de igazából a bad ending sem annyira bad. Tipikusan azok a játékok, hogy az első végigjátszást célszerű nyugisan nyomni és megbarátkozni az alkímia mikéntjével, aztán másodjára már lehet céllal nyomulni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Cythyel
senior tag
válasz gergelyilles #2 üzenetére
asszem még a Mana Khemia-ban van ilyen időlimites dolog, bár rég játszottam már, szal nem vagyok 100os benne
-
gergelyilles
csendes tag
Ha valaki elkezdi ezt a szériát ne lepődjön meg, hogy itt aztán megfogja tanulni az idejét beosztani mert azzal sok helyen fukarrul bánik a játék és ha nem figye gyorsan letelik az időlimit. Az újaknál már nincsen és ezzel el is veszett a sorozat egyik egyedisége. A másik egyedesége a chillout rpg filling. Nincs szerelem vagy erőszak. Ez a játék világ csillámpónis lelkületű kislányoknak készült és nem szexre éhes otakuknak bár a Sophie lány karakterei elégé finomra sikerültek de ez már az én ízlésemet tükrözi XD
Asszonnyal a Atelier Merurut kb 12-szer kezdtük el mert ott aztán van hiba lehetőség de pont ez a értéke ennek a játéknak, hogy nem csak lóg a levegőben a dolgok hanem van jelentősége minden lépésednek.
Az új utolsó 4 részből talán egy rész lett jó. Az is a Atelier Sophie 2.része volt ami még visszanyúlt az eredeti gyökerekhez sok játékmechanikát vissza cseréltek és van benne új de nem vitték túlzásba mint mondjuk a Ryza esetében.Greg
-
Cythyel
senior tag
nekem sajna kimaradtak az első részek, nem volt belőlük nyugati kiadás, lehet valami leárazásban majd elkapom ezt is
nálam az "atelier" játékok az Iris-el kedődtek ps2-n, és bár kódnév alapján az Ar Tonelico is oda tartozik, az már más tészta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest