Új hozzászólás Aktív témák
-
jimy_l
tag
válasz Pulsar #41024 üzenetére
Hali!
Ha olyan a hely akkor a sima kivetőpánt is jó, egy gázrugóval.
Szilikon bolt.Ha szavazással, bármit ellehetne dönteni. Már betiltották volna.
-
Skillet
addikt
válasz Pulsar #40970 üzenetére
De a 80 ezres kategóriánál nem ezt vártam.
(#40969) serfozotibi
Amivel be tudod lőni, hogy a lapba hova marjon, hány mm-re a szélétől. Majd a szakik megmondják, hogy hívják, én csak a használati utasításban olvastam ezt, hogy nagyjából le tudjam ide vésni, mi a nyűgöm.
A lehajtható, az egy dolog, de az fix, és 10 illetve 8mm-re lesz a marás közepe egy 18-as bútorlapban. De ha pontosan 9mm-re szeretnéd a marást, akkor jön egy feltét, a könyökös vezető...[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
serfozotibi
csendes tag
válasz Pulsar #40965 üzenetére
Ha táblásítás előtt egyforma méretre vannak a lécek vastagolva, és azt egy sík felületen táblásítod össze, ott a száradás után már nem kell gyaluláson gondolkodni. Egy jó szalagcsiszolóval kell csak átmenni rajta, én úgy szoktam hogy ha kicsit egyenetlen a felület akkor először szálirányra merőlegesen, aztán szálirányban.
-
Soká
senior tag
válasz Pulsar #40957 üzenetére
Tudom, hogy amit mondok az nem "szakszerű", de én nem tudok jobbat ajánlani annál, hogy olyan pontosan kell táblásítani, hogy utána már csak csiszolni kelljen. Azt én nehezen tudom elképzelni, nekem biztos, hogy nem menne, hogy elektromos kézi gyalugéppel síkra gyaluljak egy táblát. Ennél már egyszerűbb pontosan táblásítani, amit a végén egy szalagcsiszolóval készre lehet munkálni.
-
pali923
aktív tag
válasz Pulsar #40918 üzenetére
Festool Domino. Mielőtt megnézed az árát, ülj le.
[ Szerkesztve ]
A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
serfozotibi
csendes tag
válasz Pulsar #40902 üzenetére
Nos, kimondottan ilyenekkel foglalkozó budapesti boltot nem igazán tudok, nem azon a környéken lakom, de biztos lesz itt olyan aki segít abban is. Viszont ilyen zsebfurat vagy zsákfurat készítő sablonom nekem is van, és bizony sokszor tényleg tök hasznos. Remélem tudtam segíteni.
-
aszamóca
aktív tag
válasz Pulsar #40902 üzenetére
Pl. itt is van. De olcsóbb az elmebajos.
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
GeriCool
aktív tag
válasz Pulsar #40895 üzenetére
Szia!
Én is régóta akarok csinálni egy normális vezetőt csak időm nincs rá. A tervek a fejben megvannak.
Viszont a napokban találtam rá ezekre a videókra.
[link]
[link]
Ezekben egy Makita mlt100 vezetőjét használja. Kell hozzá még 30x30 szögvas. Maga a vezetőt külön is meg lehet kapni. Ez talán nem akkora munka. Én kehet, hogy megpróbálkozom vele
[link][ Szerkesztve ]
-
thyeby
őstag
válasz Pulsar #40888 üzenetére
Bármelyik megoldás jó.
Stellernek, párhuzamvezetőnek hívák. Angol keresztneve fence. Ha erre a szóra rákeresel a jutyubon, ezer jó homemade megoldást találhatsz, neked már csak másolni kell szinte. Nekem a Jeremy megoldása tetszik legjobban - megéri azt a negyedórát a film. Nem véletlenül tekintették meg két és félmillióan.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest