Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Vikusz77 #8072 üzenetére
Másként is olvastam, másként is tapasztaltam, mint Te, de tekintve, hogy bizonyosan sokkal többet csiszolsz ilyen géppel, mint én, feltétel nélkül elfogadom, amit mondtál.
(Tényleg nincs tányérfékem - és néha nagyon hiányozna. Kényes helyeken ráteszem, megnyomom, és csak utána kapcsolom be.)
Eztán jobban odafigyelek a működésére, és fogok még biztosan kérdezni tőled az idő haladtával.
Most csak ennyit kérdezek:
Következő beruházásaim között ott a listán egy jó excentercsiszoló is, mert néha nagyon hiányzik. (Még mindig ennél a Lidl-s nél tartok, és ezért is hálás vagyok Winnernek, mert az ő szólása nyomán tettem a kosárba.) Melyik géppel volt a legjobb tapasztalatod? Milyen különbségeket érzel gép-és gép közt? Mi a lényegi különbség a 125-ös és a 150-es korong közt? Hol kezdődik egy egészséges motorteljesítmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest