Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz
Márton111 #5550 üzenetére
"Ha van egy fúród akkor kapcsold már be és számolj 4-ig.Mindjárt kiderül hogy amit ajánlottál az 4-5 mp-ig pörög ."
A motorfék hiányára ha jól rémlik én hívtam föl Thyeby figyelmét... De lehet hogy más is mondta csak én nem olvasok rendesen...
Amit "ajánlottam" nem tudom kipróbálni... Ami itthon van fúrógépem, a kedvedért bekapcsoltam, három másodperc a megállási idő. De ismétlem, én magam hívtam fel Thyeby figyelmét erre, hogy ezt bele kell kalkulálni hogy idő míg megáll (hanyag módon 2mp-et írtam, vessetek a mókusok elé), és ez a vezetékes ellen szólhat.Neki kézben való fúrásra kell a gép, nem állványos, és nem is csavarozáshoz.
Én nem vagyok ellene a 18 voltos gépnek sem, valóban nem nehéz (akku nélkül 1,6 kg) csak annyit mondtam hogy szerintem érdemes ezt még meggondolnia mielőtt dönt.Szerintem is megéri 85 ezerért ez a 18 voltos Makita amit ajánlottál, két 3 Ah-s akkuval, töltővel, stb .
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest