Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Közben kipróbáltam hármassal a lyukasztást tölgyön, és rögtön rájöttem hogy a kapcsolórögzítés nem működik a célzás miatt.
Az a kis makita szerintem 10 alatt ment el, de nem emlékszem, csak rémlik hogy nem 5 volt a vége.
Kipróbáltam a dremelt is, -illetve ugyanaz csak ferm van nekem, nagyon jól lyukasztott, de ez a húszezres fordulat már viszont sok volt, kékült a fúró.
A fordulatszámot pedig nem lehet levenni, mert maxon is épphogy elég.Az a kicsi makita nekem azért jobban tetszett a kilencven dekájával, picike méretével, mint ez a nagyobb.
Casalsnak van még egy ilyen kis gépe ha jól rémlik, vaterán láttam már használtan 5 körül, és tudom is hogy van ilyen valakinek aki dicsérté.
Még valami eszembe jutott, de lehet hogy ez se gond. A vezetékes fúrónál nincs -ha jól gondolom- motorfék. Várni kell minden luk után 2 mp-et...
Nagyon nem lősz mellé szerintem egy ilyen kis géppel, bár jobb lenne persze kézbe venni, kipróbálni.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest