Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
liszi70 #54082 üzenetére
Bevallom férfiasan, egy kicsit csodálkozva olvasgatom ezeket a gondolatokat a lépcső és a harisnyák csúszósságáról. A lépcső egy lakásban a legveszélyesebb üzem (most tekintsünk el attól, hogy a háziasszony egy forgószékre áll fel ablakot pucolni). A lakások nagy részében ráadásul nem egyenes lépcsők vannak, ahol a lépcsőfokok eleve keskenyednek egyik oldalon.
Értem én, hogy kímélni kéne, de ezeken zokniban, harisnyában közlekedni még egy gumitalpú papucsos járkálásnál is sokkal veszélyesebb. Tessék összevetni: egy bokatörés (jó esetben, akár sokkal durvább eset is előfordulhat) áll szemben a lépcső időnként történő felújításával, bekenésével szemben. Legyen az akár olaj, akár lakk, nem ezzel kéne elkerülni a csúszásmentesítést. Akkora különbséget meg sosem tapasztaltam a kettő között, hogy ne legyen mindegyik balesetveszélyes zokniban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest