Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Olvasva itt erről a Homatics-ról, megfelelő alternatíva lehet ez Apple TV helyett?
Nalam nincs komoly hangtechnika, csak a TV saját media lejátszója nem a legjobb és ezért szeretnék egy normális média playert ami tud streaminget és a ismeri a DLNA-t.
A TV egy viszonylag egyszerű 4k-s LG. -
kagzer
aktív tag
válasz csacsi77 #75328 üzenetére
Szia
Nem nekem írtad, de van ebben tapasztalatom.
Lejátszásra VLC, MrMc, Infuse.
Ebből az Infuse a legjobb, VLC több bajom is volt, MrMc nem fejlesztik, amúgy egész jó.
Megosztasra jó az SFTP, SMB, NFS, ezeknél fájl szintén kezel, viszont nagy méretű anyagnál a tekerés lefagy mind. De úgy, hogy ki kellet lőni.
Egyedül DLNA volt ami tökéletesen ment, ott felirat problémák akadtak, van amit javítottak de nem 100%. -
kagzer
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon sok bajom nincs az Apple TV-vel, csak ha van jobb alternatíva, inkább az.
Hang tekintetében nincs nagy igényem, van egy egyszerű soundbar, TV meg nem DV képes.
Szó mi szó, azok alapján amit írtatok, számomra ez lesz a legmegfelelőbb, főleg, hogy van elő Infuse előfizetésem.Másik téma: sokan írjátok a tekerésnél akadozást.
Nem tudom, hogy ez minden rendszernél, megoldásnál így van-e, de én azt tapasztaltam, hogy SMB, NFS, FTP megosztásoknál csinálta. DLNA forrásból tökéletesen ment minden irányba. Teszteltem MrMc, Infuse, VLC alatt is.
Apple TV alatt MrMc (ami ugye egy Kodi fork) az info kijelzésnél még az is látszott, hogy a puffer fogy el.
Mintha a fájl szintű forrásokat kezelné rosszul. -
kagzer
aktív tag
Linux, command prompt nem gond, a streaming annál inkább, köszönöm.
Nagyon nézegettem a shield prot, de annyi rosszat (is) olvasók róla, nem igazán van kedvem hozzá.
Nagyon jó lenne egy olyan box, ami tud annyit amennyit egy Apple TV, de Android vagy Linux alapú.
Végén úgyis marad az Apple TV 🙂 -
kagzer
aktív tag
Szia
Nekem tudnál ajánlani valamit, ami hozza az Apple TV-n jól működő dolgokat (frissítési frekvencia megjelenítőhöz igazítás, akadozásmentes lejátszás)?
Nincs DV képes készülékem, nekem csak a stabilitás, helyes megjelenítés és lehetőleg kevés mókolás amire szükségem van, csak nem Apple öko.
Előre is köszi. -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Olvasgattam vissza, de nem találtam a hozzászólások között olyan javaslatot ami az én igényem alapján jó lehetett volna.
Szóval keresek média lejátszót, 4K HDR (nem muszály a DV), gigabites LAN, egyéb csatlakozások nem kellenek, minden stream (Netflix, HBO Max, Disney+, és némi NAS).
Eddig volt Apple TV-m, amivel elégedett voltam, tehát paraméterekben kb olyan (csak nem Apple) érdekelne.
Nem riadok meg 70-80 ezer forintos ártól, de a 180.000 már sok (talán 100.000 a lélektani határ).Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest