- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz Mr Paris #6674 üzenetére
A popcorn kicsit érdekes huzása ez ráadásul azt mondják, hogy az A300 is csak február elején lesz. mondjuk 80ezret nem is adnék érte és nincs is annyim rá...
Epp a napokban (1 hete) erkezett meg, azota nyuzom.
Belso HDD-rol hasznalom, de szepen eleri a halozati NAS-omat is.
Gyonyoruen akadasmentesen jatsza le azokat a filmeket is amelyikbe az elodje (Raidsonic IcyBOX) belebukott.
Szepen elerheto web -rol a Transmission kliens (nincs a A-300 menurendszereben igy kell hozza szgep.)
Transmission szepen parameterezheto, ami nekem kell az megvan benne boven...Egyelore tanulom a taviranyitot, mert a JukeBox vezerlese szamomra (ki - belepes mediavaltas -menukezeles) kicsit kaotikusnak tunik, de lehet en vagyok a leggyengebb lancszem ebben a rendszerben
-
Imdre
aktív tag
válasz Mr Paris #6674 üzenetére
Elméletileg jön még egy (utolsó) szállítmány, de lehet azokat már rendelésben eladták. És igen a kínai újév miatt késnek a szállítmányok (nekem a csere wifi adapterem ), így valós a január végi szállítás. A hivatalos forgalmazó már nem árul, ez biztos. Szerintem próbáld megrendelni valamelyiknél, legfeljebb ha nem kell visszamondod, de ha lecsúszol róla, akkor már csak a használt, vagy a külföldi rendelés marad.
-
Imdre
aktív tag
válasz Mr Paris #6662 üzenetére
A-210-et újonnan már csak nagy szerencsével fogsz kapni, mert az importőrnél is a nem forgalmazott felirat áll, tőlük már rendelni sem lehet. A merevlemez beépíthetőség jó dolog, de hamar ki lehet nőni - bár látom főleg avi filmekre használnád, ebben az esetben szerintem megfelelhet egy olcsóbb lejátszó. Ha viszont kell az A-210, akkor sűrgősen keresd fel, bár itthon szerintem már nem fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Gran Turismo
- Assetto Corsa EVO
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...