Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
"Az elképzelhető, hogy a WD TV-t megizzasztja egy BD remux. Konkrétan a Dredd-et próbáltam volna megnézni, de pár perc után elkezdett akadni a lejátszás. A NAS és a router is gigabites, szóval gondolom nem ezeknél van a gond."
Nem kellene, hogy megizzassza. Én még nem találkoztam olyan anyaggal, amivel ne birkózott volna meg a WD, beleértve pl. a New Day-t is Celine Dion-tól. Igaz nekem a lejátszóra kötött hdd-n vannak a cuccok.
rasti rusti
-
BBéci
legenda
Érdekes, mert az IFC éppen a ricegés elsimítására jó. Már amennyire azt jónak lehet nevezni. 24p Smooth Film se legyen bekapcsolva!
Az viszont nem kóser, ha a lejátszó 24 (23,976) helyett 50 hertzen küldi ki a filmet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest