Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"A süvítés, kerregés és rezonancia hiánya"
Nekem van 3.5"-s vinyóm (WD MyBook Essential 2TB), és nem hallom, hogy süvítene, kerregne, rezonálna, pedig 7200-as fordulatszámú vinyó van benne.
Nem mondom, hogy olyan halk, mintha 2.5-es lenne, de nagyon fülelni kell, hogy észrevegyem, hogy megy."Gépedről megosztod, ami éppen kell."
Ezt úgy mondod, mintha a számítógép nem zúgna[ Szerkesztve ]
-
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
az a 9 pólusú mini din, az kéne nekem. olyan vezetékem nincsen, ilyen dobozom van nekem is, a tv - dvd és hd lejátszó is ezen megy, csak igazából jó lenne az RCA helyett hajtani a mini dinnel a 6 csatornát ahogy írod.
valakinek van ilyen csatija, vagy hol lehetne venni? a HD lejátszóm most sajna csak 2CH-n jön ugyanis
.:. bl4ze .:.
-
TCr
veterán
Viszont ha a 42-es fullhd-t venném, akkor fotelból tudnék 1,5 méterről játszani PS3-al, bár ehhez az is hozzátartozik, hogy a játékok 95 %-a csak 720p, vagy valami subhd felbontású.
Tehát azt mondod, hogy 4 méterről az 50-es hdready és 42-es fullhd között nem vennék észre felbontásbeli különbséget, bluray és egyéb 1080p-s tartalmakkal sem?[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
bl4ze
veterán
nem, Genius SW-5.1 Home Theater
az 5.1 DVD player megvan, de sajnos abból nem tudom hajtani a HD filmeket, és az új tv pedig "igényelné" (Panasonic TX-P42S30E plazma)
szóval mindenképpen egy media player kéne amivel a HD filmeket tudjuk nézni, és a hangot is tudom hallgatni
lehet mégis be kell ruházni arra az ajánlott kütyüre a 220Volt-nál. ha minden igaz az visz mindent
-
bl4ze
veterán
igen, ide is
ajj, ez rossz hír. 45-75 ezret nem adnék ki érte.
a hangdobozon van még az 5.1-nek egy 9 pólusú mini din csatlakozó is.
az esetleg jobb, segít olcsóbb media playert találni szerintetek ?
mert az 5.1 rca dugós megoldás tényleg drága nagyon, valami olyan megoldás, hogy a hang bemenjen a 9 pólusú mini din csatin a playerből ?valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest