Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz titi276 #11471 üzenetére
Karácsonykor szinte minden drágul! Árcsökkenés csak akkor várható, ha új széria jelenik meg a gyártónál és a régieket kivonják. Itthon meg teljesen kiszámíthatatlan a helyzet az árfolyamok miatt, bár az persze tipikus hogy a gyenge forint viszonylag hamar megmutatkozik az árakban, a forinterősödést viszont valamiért kevésbé reagálják le a kedves forgalmazók! Ezt még tetézi hogy általában kétszeres (dollár->euró->forint) átváltással kerülnek kiszámításra a dolgok.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
válasz titi276 #11455 üzenetére
Esküszöm, hogy amikor belinkeltem, még árulták! Igen, nekem is az a bajom az Acerrel, hogy hiába fejlődik folyamatosan, még mindig kétségeim vannak a minőségével és a supportjával kapcsolatban. Az Asus-szal ezzel szemben nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Igen, voltak gondok régen az itthoni garanciális ügyintézéssel, de azok mára rendeződtek, voltak szériahibák, de az más (nagyobb) gyártóknak is elő szokott olykor fordulni, és az itthon levő 8 ill. 4 éves notebook-ok nem arról tanúskodnak, hogy az Asus notebookjai szarok lennének.
-
Zanik
addikt
válasz titi276 #11453 üzenetére
A vicc az, hogy a Core i5 prociknak jobb a energiamanagment-je a Core i3-akénál, legalábbis üresjáratban kevesebbet fogyasztanak! Természetesen mikor terhelve vannak, akkor már többet esznek. És neked a TurboBoost hiánya sem okozna gondot, hisz az csak 1magot gyorsít, a renderelésnek meg inkább a többszálú számítás számít.
A másik kérdés a súly illetve a méret. Nem tudom, hogy alapvetően kis gépben gondolkozol mert hurcolnád sokat, vagy csak az erős VGA miatt nézted ki ezt a 14"-ost? Igazából felbontásban semmi előnye nincs a 15"-osaknak, azok is mind 1366x768 felbontással rendelkeznek. Ha meg kicsinek bizonyulna a kijelző, akkor még mindig lehet rá monitort kötni ugye.
Ha viszont nem számít a képernyőátmérő, akkor figyelmedbe ajánlanám ezt a notebook-ot is. Kicsi, erős, nagy az aksija, s bár nem Asus, és nincs benne optikai meghajtó sem, de 3 év garanciával már egész elfogadható masina (alapból csak 1 év, úgy nem ajánlanám). Egyetlen kérdés, hogy a HD5650-es vga hogy muzsikál renderelés alatt, mert ebből a szempontból az nvidia kártyái jobbak szoktak lenni.
-
Csapi007
veterán
válasz titi276 #11451 üzenetére
Hy
VX050D-t használok már 2-3 hete. Első véleményem hogy felsleges megvenni az 51-est.
BT nincs (én még sehol se láttam hogy írták volna). Akksija olyan 3 óra körül van, és hát nyilván 2.2kg ha az van odaírva, de jön még mellé a töltő is, a nap végére már érzem hogy egész nap a hátizsákban cipeltem... Azonban viszonyítási alapom nincs másik (nagyobb) gépekhez.
Egyébként tökéletesen meg vagyok vele elégedve."Csak úgy mondom"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Farming Simulator 25
- Ukrajnai háború