Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem a Dash kakukktojás. Nem kimondottan látok külföldi csoportban hibákat. Viszont az F kerülendő főleg a 2022 előtti. Érthető hogy jobban tetszik baromi jó design. (Ha irodai gép, de azért játszanál is az onnantól nem irodai gép szvsz). Szerintem egy belépő TUF-ot nézz ha belefér a keretbe. Én is dolgozom a géppel de üres órákban megy a dayz meg a Company of Heroes
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Belépő TUF A15 (2022), de ha teljesen mellékes a játék akkor tényleg jó a kolléga által említett verziók közül valamelyik mert egy fapad CSGO-t elvisz egy iGPU is manapság
Sajnos a korábbi F sorozatok elképesztően sok hibát generálnak. Agyig tömve a külföldi csoportok Wifi modul hibákkal, nincs wifi elmegy a wifi, hardver hibák tömkelege stb. Mi meg az A szériások élünk mint Marci hevesen. Fújnak is ránk rendesen. (Igen ROG/TUF házon belül).
Más (hogy végre én is írjak egy problémát): Jött egy ilyen Dolby frissítés a rendszerhez (W11), rendszeresen feldobja, hogy állítsam be. Ezzel nincs is semmi gond, még nem állítottam be mindig kinyomom. Viszont windowsban mindig feldobja mint update hogy Audio Control frissítés elérhető. Leszedem, restart, majd ismét feldobja. Lehet be kéne konfigolni ezt a sz*rt neki? vagy beragadt az update? Egyértelmű windows oldali persze.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
A DASH úgy látom főként design-ban tér el, kicsit könnyebb is , de úgy kb hasonló a társaihoz specifikációban. Első ránézésre. Nekem a DASH amúgy nem jön be annyira. Igen az "A" TUF-ok nehezebbek , de nem sokkal.
Ugyan ilyen procim van, azt mondhatom bivaly, 8 mag 16 szál nincs kérdés, úgy konvertálta a videóimat melóba mint a kés a vajba. Mondjuk ebbe a több szálas, több magos történetbe az AMD mindig is élen ált. Én több tesztben is felfedezni véltem, hogy több ponton verte a procim az aktuális intel ellenfelét, ami azért jól esett. Persze volt ahol az intel. Ilyen ez.Délutános vagyok, melóba átnézegetem amiket linkeltél , mindegyik jó igazából, és egy belépő szintű dedikált gpu is van bennük. Mennyi a keret amúgy max? bocsánat ha már írtad.
-
Necc
addikt
Üdv.
Asus gaming laptopoknál a 144Hz-es kijelzővel szerelteket lehetőleg kerüld el nagy ívben, az összesbe egy olcsó, legalja gépekbe szánt panelt raknak, természetesen jó alaposan meghúzva overdrive-al hogy kipréseljék a 144Hz-et, cserébe a kéminősége szánalmasabb mint egy overdrive nélküli 60Hz-es belépőszintű office monitoré.
2022-es ROG strix-nél tudtommal az összes G513RC ilyen panellel van szerelve, én nagyon nem ajánlom a megvételét.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
vati
senior tag
Szia,
Az A17-sorozat miért esett ki? Jobban hűl, több a hely benne. Nekem Geforce RTX 3050Ti grafikus chippel van, régebbi játékokhoz teljesen elég.
A 3060-hoz nincsenek eléggé új játékaim:-) Ráadásul ennek még látom is a kijelzőjét , 14-15.6" esetén ez reménytelen...16 GB RAM a minimum, SSD-t lehet bővíten később, ha van hely fizikailag, prociból i7 minimum.
Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
veterán
A tuf sosem számított jó kijelzőjű gépnek.
Alap tufok 250 nit 62% sRGB / 45 NTSC
attól eggyel jobb a 250 nit 100srgb/72NTSCAztán ugyanezek 300 nittel, 62/45, 100/72
és azután jön a 350 nit 100 sRGB
neked ez a legutolsó legyen az első helyen, ami egyáltalán szóba jöhet !!Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Szia, már számtalanszor leírtuk, hogy 2 út van.
1. gyártó support oldaláról chipset driver, aztán wifi driver.
2. (ez sokkal egyszerűbb) semmilyen driver nem kell, telefonról usb-n adsz neki netet, és feldrivereli saját magát.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
NoOne92
kezdő
Szia,
Neked mi volt ez a Wifi probléma? Én szenvedek vele még mindig. a Többiek próbáltak de nekem a külső internet adás nem jött be, sajnos nem segített. ( Bár nem mobillal csináltam hanem wifi stickkel ).
Így nálam most egy rendszer újra rakás lesz azután majd kiderül.Asus TUF A17 FA706IU, Galaxy S20 Ultra,
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amatőr csillagászat
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz Stalker 2
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- HP ZBook 15 G3 - Intel Core i7-6700HQ - AMD FirePro W5170M - 16 GB RAM - 512 GB M.2 SSD
- Asus Zenbook UM3402YA-KM183W több mint masfél év garancia.
- Hp 640 g3 7200U processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd kamera akku töltő világító magyar billentyű
- Lenovo l480 laptop 8250u 8 gb memória 256 gb ssd full hd világító billentyűzet akku töltő kamera Blu
- HP Probook 640 G4, Magyar, FullHD, Intel core i5 8250U, 8GB RAM 256GB SSD + 1TB HDD, Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs