Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
válasz BudaiZoli #31584 üzenetére
Ha van lehetőséged próbáld meg nem hálózatról indítani a gépet hanem akkumulátorral illetve ha arról megy akkor hálózatról!
Ha van rá lehetőség próbáld meg egy másik hálózati adapterrel indítani a gépet!
Tudom hogy hülyeségnek hangzik, de hidd el hogy nem feltétlen az!Ha bekapcsoltad a gépet, és megint nem érzékel se klaviatúrát se touchot, akkor próbáld meg "bekapcsolni" a touch padot a billentyűzet segítségével(Fn+F9 nálam)
Windows 10-nél gyakori hiba a teljesen automatizált illesztőprogram beszerzés, amit én roppant rühellek, de gondolom már sokféle drivert próbáltál, de érdemes teljesen lepucolni a gépről, majd vissza egy másikat(érdemes usb-s egeret+billt addig előpattíntani)
BIOS-t az a baj hogy hiába frissítesz, mert ez a Windows hibája, konkrétan illesztőprogram hiba, ha biosban működik a klaviatúra akkor maga az alkatrésszel nem lehet probléma, csak is szoftveres! Remélem vmit tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11
- ASUS ROG STRIX G17 17.3