Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Na nekem win 10 el nem akar mükszeni
Addig eljutok ,hogy pálya + autó kiválaszt és amint elkezdi betölteni fekete képernyő és exe leáll .
-
hermanyi
addikt
Múlt héten derült ki a fék bibim . Steady-ékel körözgettünk és úgy mentek el mellettem ,hogy fájt az jó ,hogy nem vagyok egy nagy pro de azért 4-6 mp-t kapni még tőle is elég gáz
Mikor rám szolt ,hogy mi van akkor raktam ki a pedál alkalmazást és ott szépen látszott ,hogy bizony egész végig fékezek .
-
hermanyi
addikt
válasz
---Lasali--- #6502 üzenetére
Optikai szenzor csere és most a fékpedálon elment a poti
. Muszáj voltam a kuplungpedálra rakni a féket de így ugye alapból bukom a H váltós gépeket
-
hermanyi
addikt
Na 9.99 euró elutalva már csak várakozás van
-
hermanyi
addikt
Ahogy wolf033 írta a 27 ben már nincs a szekvenciális rész a csak lökdösöm előre húzgálom hátra rész amit én nagyon sajnálok. Tudom van megoldás ,de az megint csak barkácsgumizgatás
Én ha lehet H váltóval megyek és igen kuplungolok is , AC ben a ruf szerintem csak így élvezhető rendesen . -
hermanyi
addikt
FFEX röl váltottam anno G25-re majd azt 27 re ,mert azt hittem ,hogy jobb lesz az akkori F1 hez és meg kell mondanom nekem sokkal jobban tetszett a 25 mint a 27 . Pedál rész ugyan az , a váltó konzol már sajnos a G27 hez adott tipus butított a 25 éhez képest . Maga a kormány számomra elveszítette a varázsát mert halkabb lett ,nincs meg benne az a csatogó sportosság ami a 25 ben megvolt . (asszony is hangosabban morgott anno míg a 25-öt tekergettem )
Amit amúgy szerintem kell ,hogy tudjon egy jobb kormány az a 3 pedál , H váltó ,900 fok ,és elfogadható FFB . Ha ezekből 1 valamit nem tud teljesíteni az szimulátorozáshoz alkalmatlan . -
hermanyi
addikt
válasz
stickermajom #4742 üzenetére
Nem .
-
hermanyi
addikt
Dream Packot várom ,hogy megjelenjen és bízom benne,hogy mivel régóta megvan az AC ,féláron lesz a DLC . De AC-t én is 4600 ért vettem itt PH-n . Ebből kifolyólag meg abból ,hogy egy smucig disznó vagyok magamhoz ,nem szívesen költenék rá 10 ezret.
Elég volt a januárban a VGA csere hűtővel -
hermanyi
addikt
Van gyermeked ? Ha nincs akkor értékrended sincs (még)
PL nekem van 2 . És akármennyire is szeretem az AC-t szol a 3 és fél éves kislányom ,hogy álljunk neki a 70nm-es lakásban bújócskázni hát öt választom és nem az AC-t ,pedig hidd el szeretek szimulátorozni is . És ha a kicsinek pelenkát kell vegyek akkor inkább arra költöm a fizetésen mint DLC-re. Nem mindenki él jól sajnos. Van olyan amikor nem tudsz kispórolni 5-10 ezret sem pedig dolgozol 240-260 órát egy hónapban. -
hermanyi
addikt
válasz
barcalaci84 #4206 üzenetére
Nekem meg portot sem kell nyitnom se dmz se semmi . Elindítom a szerot tudnak rá csatlakozni sőt még én is fel tudok rá menni .
ui: A gépem a router előtt csatlakozik a netthez
-
hermanyi
addikt
Nem bunkóztalak .
Egyenlőre úgy néz ki a játékban van a szarság ,mert letöröltem újraraktam az egészet és most megy .Pedig ugyanúgy van beállítva most is ahogy volt .
Amúgy nem csak kettőnknek van ilyen problémája van egy pár hozászolás ezzel kapcsolatban egyéb fórumokon.Amúgy nekem nem nagyon számított ,mert nem sokat megyek olyan autóval ami H váltós, csak mivel Sub-ZeRo megjegyezte írtam én is ,hogy nekem sem működött E30 al ami ugye elvileg annak kellene lennie .
-
hermanyi
addikt
És te mivel voltál ? Z4 mint én ?
Most jöttem én is szerorol egyszerűen nem értettem ,hogy miért maradok le kigyorsításnál . Egyszerűen nem fért a fejembe,de a végén kiböktem nem ugyanabban a géposztályban voltunk
Belépésnél nem is figyeltem ,hogy van több osztály engedélyezve . -
hermanyi
addikt
Na csak elméleti síkon okfejtés tőlem
Ha meg sokkal gyorsabb vagy az valószínűleg abból adódik ,hogy nagyobb a kanyarsebességed és ezáltal a kigyorsításod is mérföldekkel jobb . Tehát max 2-3 kanyaron keresztül kell visszalassulj mert a 3-4. kigyorsításnál úgyis ott hagyod ,vagy normálisan beesel féktávon ,mert a rövidebb féktávjaid miatt vagy sokkal gyorsabb. Szóval a gyorsabbat tudja feltartani de a sokkal gyorsabbat biztos nem -
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
na kipróbáltam az Online
alap setup kivéve kerékdőlés Lotus evora vagy milyen autó (most mentem előszór vele ) 18 induló 10 körös verseny 10. lettem . Na de kérem szépen Mc ellen mi az esélyem ? De amit észrevettem 10 körre már kell kerékcsere
Akkora a visszalassulás ,hogy szerintem kifizetődő lenne abroncsot cserélni
-
hermanyi
addikt
Na ma kiakadtam a játékra . Verseny hétvégét akartam játszani Imola BMW M3 GT2 . szabadedzés megvolt , időmérőn mentem egy 8. helyet . Ez eddig rendben is van . A futamot 8 körösre állítottam be amiben szép lassan kapaszkodtam előre . Majd az utolsó előtti körben úgy megforgattak a dombtetőn a síkánban ,hogy 20. helyre tudtam összeszedni az autót ,ahol célba is értem .
Mondom semmi baj újra próba . Időmérő 10 , a versenyen a 7. körben már 3. vagyok és a 8. körben szintén kiforgatnak ugyanott .Ami tény ,hogy abban a síkánban lassú vagyok mert ha kicsit jobban csipem azonnal büntet és emiatt óvatosban veszem . Na de akkor is ,hogy .........
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest