Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Héraklész #4196 üzenetére
Nincs olyan fegyver amit erdemes igy csomagban megvenni.
A jatekkal kapott ubisoft creditet koltsd a Bighorn Bow-ra 150cr (ez egy glitched item 1.5x szerezi a warrior score-t ez kesobb lesz fontos karakterepitesnel kb a jatek kozepetol)
Hector Harpe kardot majd tartsd meg (ez nem annyira lenyeges lehet ugyanolyat talalni ha esetleg elfelejted) -
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #4196 üzenetére
Én az ilyen pimp dolgokért nem adok pénzt, de ez én vagyok!Illetve, amikor elkezdel vele játszani, úgy is találsz majd páncélt, meg fegyvert, tömkelegével, gyanítom jobbat is, mint amit így kapsz!szerk: most nézem, hogy a Delux pack olcsóbb, mint a Gold, meg mintha az nem tartalmazná a DLC-ket, szóval az nem jó! A Gold-ot vedd!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #4194 üzenetére
Én annó a Gold verziót vettem meg, ami tartalmazta a Seasson Pass-t is, de ez így volt jó, mert így akkor adták hozzá ingyen a Assassin's Creed III Remastered-et, így lett meg a 3. rész az AC-kból! Én úgy látom, most is így van még. Ha nem kell a 3. rész, akkor a két DLC-t vedd meg, azok nagyon megérik az árukat, plusz új területek, nagyon sok küldetéssel, tovább lehet fejelszteni a karaktert, több +10 óra játék! A két DLC:
- Legacy of the First Blade
- The Fate of Atlantis
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- VoIP telefonálás
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest