Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
Anubris #1307 üzenetére
Ezt én is így látom, hogy harcolni nagyon nehéz. Dragger-t használok, és három cuccomon is +21% dragger damage van, plusz a masteri skilleknél raktam 15 ability-t a dragger damage-re, meg 10-et a warrior damage-re, és minden cuccom legendary warrior damage-es felfejlesztve, és a plusz engraving is hozzá 7% all damage. Na már most még így is egy sima katonával is keményen harcolni kell, egy polemarch meg komoly kihívás, csak 3db overpower segíti a történetet.
És igen, egy vaddisznó nekem ugrik, oda az élet egy negyede. Ha meg tűz ér, akkor az 2 mp alatt kipurcant, ha azonnal nem rázom le magamról.Na de mit szóltok a februári update-hez, hogy már meg 99 level lesz a szint? Kérdés, hogy milyen tartalommal lehet azt majd elérni?! Csinálgatni kell a napi kifogyhatatlan falról a semmitéről unalmas küldetéseket hozzá?
Mindent kijátszottam, teljesen felfedeztem mindent, összes arénát megcsináltam, Lost of Tales küldetéseket is végigvittem, üres a térkép, és így vagyok 65-ös szintű.
Egyedül a Legacy of the first blade dlc-hez nem nyúltam még. Gondolom még azzal is pár szintet fel lehet majd még lépni. De még 34-et mivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest