Új hozzászólás Aktív témák

  • hdekakas

    senior tag

    válasz Anubris #1307 üzenetére

    Ezt én is így látom, hogy harcolni nagyon nehéz. Dragger-t használok, és három cuccomon is +21% dragger damage van, plusz a masteri skilleknél raktam 15 ability-t a dragger damage-re, meg 10-et a warrior damage-re, és minden cuccom legendary warrior damage-es felfejlesztve, és a plusz engraving is hozzá 7% all damage. Na már most még így is egy sima katonával is keményen harcolni kell, egy polemarch meg komoly kihívás, csak 3db overpower segíti a történetet.
    És igen, egy vaddisznó nekem ugrik, oda az élet egy negyede. Ha meg tűz ér, akkor az 2 mp alatt kipurcant, ha azonnal nem rázom le magamról.

    Na de mit szóltok a februári update-hez, hogy már meg 99 level lesz a szint? Kérdés, hogy milyen tartalommal lehet azt majd elérni?! Csinálgatni kell a napi kifogyhatatlan falról a semmitéről unalmas küldetéseket hozzá?
    Mindent kijátszottam, teljesen felfedeztem mindent, összes arénát megcsináltam, Lost of Tales küldetéseket is végigvittem, üres a térkép, és így vagyok 65-ös szintű.
    Egyedül a Legacy of the first blade dlc-hez nem nyúltam még. Gondolom még azzal is pár szintet fel lehet majd még lépni. De még 34-et mivel? :Y

Új hozzászólás Aktív témák