Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
Ja, azt nem mondtátok, hogy a conquest battles-eket bármennyiszer meg lehet csinálni minden területen. Ha kipucolok egy területet és csinálok egy harcot, utána újra erős lesz a régió, újra van leader, és lehetne mindent elölről kezdeni. Na még mit nem.
Azt nem tudom mondjuk, hogy ha a fő sztorit kijátsza az ember, utána is lehet még conquest battle-eket előidézni?Más: A mercenary tier esetén mikor kapom meg az adott tier jutalmát, ha elérek az adott szintre, vagy ha továbblépek? Szóval mondjuk a tier 4 jutalmát, hogy 20% alapanyag kell a hajóhoz, azt akkor kapom meg ha végeztem a tier 4-gyel és már tier 3-as vagyok, vagy már akkor, ha az első szinten vagyok a tier 4-ekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest