Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ez valalmi ingyenes live service freemium huncutság lesz?
-
Neurotoxin
őstag
Nekem az Origins nagyon betalált az egyiptomi setting miatt is. Az Odyssey is tetszett, de az alvilági DLC véleményem szerint nagyon magasra lett szintezve...A Valhallával már játszok egy ideje, 31 órám van benne jelenleg, ebből a "Mythology pack"-ből ez utóbbit érzem a legteljesebb élménynek, bár eleinte eléggé húztam tőle a számat, de végül megszerettem. Csak ez a bogyószedegetős/badella gyűjtögetős 'életerő' tápolás ne lenne benne....meg a skill fa a +0,5;+2.0;+4.0 bohóckodással. Állítom, hogy ez a 240-es szint is emiatt lett "felhúzva"....
-
tibaimp
nagyúr
Már megijedtem, hogy ez jön PC-re, de nem. Valahogy a távol keleti kultúra engem nem vonz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
melega
őstag
Nesze neked szép évek, én a miragot várom, bízom benne lehet a régi, viszont a legutóbbiak az Origins átszkinnezve.
A Black Falg óta meg beindul a lejtőn a széria. -
nubreed
veterán
-
deltaa97
tag
Ez leginkább egy Kínában játszódó Odyssey, még az ikonokon és a hangeffekteken is észrevehető.
De mobilos szinten (ha sikerül relatíve komolyabb gond és bugok nélkül kiadni) ez egészen jó szint. -
Werkly
őstag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Ja bocs elírtam hiszen Nagy fal volt a játékmenetben!
-
Televan74
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Inkább Kína lesz az!
De ezen van még mit dolgozniuk!
-
Werkly
őstag
AC "akármelyik" japán köntösben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A videómegosztókra kikerült anyag alacsony felbontású, de a lényeg így is látható rajta.
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest