Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Undoroid #20723 üzenetére
Pontosan, eddig 25db készült, ma 10db.
Semmi nem változott, és a gombot lehúzva is ilyen.
A mai első felprogramozású panel lett ilyen, félreraktam, még 9-et felprogramoztam, hibátlan, visszamentem az elsőre, újra felnyomtam a programot, akkor is folyamatosan nyomva érzi (7-es pin amúgy)
Lehúztam a gombot, kisípoltam, tökéletes, akkor sípol ha nyomom
Panelen kimértem, Mohm az ellenállás, nincs zárlat rajta.
Ha tápot adok neki és nincs rajta gomb akkor is folyamatosan nyomva érzékelia programozás ugyanabból a forrásból ment, be se zártam az ablakot, csak új panel, upload, új panel, upload
A kártya amit csináltam rá, szintén kimérve, jó, erre megy a gomb egy csatlakozónkikommenteltem a programból a gombot, minden rendben, visszarakom, nem jó
ViZion: olvasd el mindkét esetleírást, 10x uploadoltam ugyanazt a forrást, biztos elállítódhatott közben az érték...
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest