Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
softguner #1112 üzenetére
Én értettelek félre, bocsi, azt hittem tudod az égi mannát a kanalas hardware kiváltására. Amennyire nekem kell, arra egy ennél sokkal egyszerübb reed relés cucc is megfelelne, atombiztos vizállósággal, műanyagba öntve
, nekem a többi nem tetszik, a forgó mechanika, ami boruláskor a viz alá merül, rá tud úszni valaki, esetleg egy másik hajóhoz ér, stb.
Vannak minden mozgó alkatrészt nélkülöző ultrahangos szélsebességmérők, csak egy nem is annyira használt középkategóriás autó árával vetekszenek.
Az iránymérés egy hajón ennél egyszerübb, mert elég a hajó menetvonalához képest megmondani a szélirányt, és nem fokpercre, hanem 10-15 fokonként már több mint jó a felbontás.
A nagyobb (vitorlás) hajók sebessége se haladja meg a balatonon a 16 km/h-t, no meg a kisebbeké sem.
Egy része a kis jolléknak, amiket meg lehet siklatni tudja elérni, halkan mondom meghaladni a 20 km/h-t. Én ezeken nem igen hajózom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM4
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Corel Draw topic
- Amatőr csillagászat
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest