Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
-
-
djtoomi
addikt
Hát sztem ha ide most benéz egy moderátor,és meglátja hogy min civakodtok,elfelejtheted az arcképed,ugynakkor dwiki is,maxmimum a kérő kaphatja meg,mert ti ha odakerültök le fognak lőni.Szal sztem itt fejezzétek be!
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
dwiki
senior tag
Forráskép az 571-ben... Még az is látható hogy a válla is ott van vágva ahol nálam... Nem egy nagy kunszt kihozni ezt a képből, eppár éve már foglakozom photoshoppal... Ezt kb 3-as photoshoppal is vidáman megcsálom...
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
dwiki
senior tag
Teljesen igazad van, de asszem ő, hm, ''sérteget'' engem, én csak védekezem. Támadni egyáltalán nem áll szándékomban. És én magam kérném fel a moderátorokat hogy a vitatkozós hozzászólásokat legyenek szívesek kimoderálni.
Részemről a vitát lezártnak tekintem amúgy is...
Bár egy bocsánatkérést bármikor elfogadok ...
Mod: Ja és ha esetleg ennek ellenére szeretné BLiNk3r a vitát folytani, kérem privátban tegye...
[Szerkesztve]Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
canniball
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem a vita lezárható azzal, hogy dwiki-nek semmi érdeke nem fűzödik ahhoz, hogy más valaki által készített képet lemásolja / átalakítsa és a sajátjának nevezze...ezért sem különösebb elismerést, sem más jutalmat nem kap az illető, szóval sok értelme nem lenne
Amúgy véleményem szerint ez az utóbbi 2 verzió jobban illeszkedik a PH! stílusába, mint az elsők. A legjobban azok illeszkednek, amik kicsit ''mangás'' stílusúak, ez alatt arra gondolok, hogy az arc arányaiban nagyobb, mint kéne lennie, és nagy hangsúly van az arcvonásokon, arckifejezéseken. Ilyen szempontból az alap kép nem túl szerencsés, de az az alapján készült verziók közül még mindig a 2 utolsó (vitás) verzió a legjobb.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
dwiki
senior tag
válasz Cathfaern #610 üzenetére
Köszönöm hogy ezt így látod, privátban azért még hosszabban leírtam a srácnak a dolgokat, hátha ...
És még annyit tennék hozzá hogy a két utóbbiból én Blinkét javasolnám mivel ott a váll rész jobban ki van dolgozva. Viszont én direkt rajzosabbakat és stilizáltabbakat akartam, azért olyanok az előző verziók amilyenek (illustratorban készültek, és nem ps-ben). De ha a moderátorok is úgy látják hogy a jobban kidolgozott fotósabb hatású a megfelelő, akkor mint írtam Blinké a tutkóbb a kettő közül ...
Ebből is látszik mennyi érdekem fűződik a dologhoz ...
De a stílusa (mármint nem a ''rajzolási'' hanem a hozzászólásbeli) ...Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
bandus
veterán
válasz Cathfaern #610 üzenetére
Szerintem az a csuklya nagyon nem tesz jót Obi-Wan ph-s avatarságának. Már annyi a bonyodalom körülötte, hogy nem is emlékszem ki szeretne Kenobi mester lenni, de kerestem neki pár képet, amikből talán könnyebben lehet avatart készíteni:
[link]
[link]
és találtam még két skiccet is:
Hogyteccik?
[Szerkesztve]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
troland26
őstag
Amúgy meg van már Obi-s avatar a PH-n
-
(Kolombusz)
veterán
Csak úgy érdekelne, hogy milyen, a nevemhez passzoló avatárt tudnátok elképzelni?
Mert volt egy jópofa hajó, csak ugye azt nem kaphatom majd meg, mert nincs arca.
Az igazi Kolombusz a 15. századból pedig, khm hogy is fogalmazzak, nem igazán olyan adottságokkal rendelkezik, amiket szivesen adoptáltatnék egy avatárba. -
-
C4mp3r
addikt
válasz (Kolombusz) #617 üzenetére
Legyél az első tiszt, Büdi.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz (Kolombusz) #617 üzenetére
miért kéne várnod vele októberig?
Good to be good, but better to be lucky.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz L|zsidoboz #619 üzenetére
Mert megmondták, hogy a piszkos múltamra való tekintettel jó esetben októberben igényelhetek egyéni arcképet.
Én pedig gondolkoztam ugyan, hogy mégis milyen arckép kapcsolódna ehhez, de nem ugrott be semmi jó, így ide jöttem. Jól tettem.
Meg amúgyis kellett volna, mert a PH! táborba egyedi pólóval akarok menni.
C4mp3r: hehe
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Sziasztok!
Nem tudom ,hogy jo helyen kérdezem e, de itt kicsitt ''szabadabb'' a beszélgetész mint a rekvesztben . Szóval annak ellenére ,hogy engusznak egy sárkány motivum az avatarja nekem lenne esélyem egy sárkány fejre?vagy a sárkányt teljesen megkaparintotta engusz? -
dwiki
senior tag
-
dwiki
senior tag
válasz Foglalt név #624 üzenetére
Hát szerintem egész alakos esélytelen... Eleve ahoz nagyon ütős rjaz kell hogy ilyen picibe látszódjék vmi, másrészt I_Am avatarja kicsit nagyobb a megengedettnél, amit Te nem biztos hogy megtehetsz. Viszont inkább a másik képet vettem most kezelésbe, ezen talán jobba látszik kiről is van szóhh... :
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
dwiki
senior tag
válasz canniball #609 üzenetére
Itten a direkt linkek:
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa1_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa2_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa3_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/070703/kacsa4_www.kepfeltoltes.hu_.gif
Ha így sem jó, így sem látod, akkor esetleg átrakom iimageshack-ra...Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
Soak
veterán
Igen, de teljesen más elképzelésem van egy sárkányfejről mint az ő avatarja.
Lord Zero : Igen, süsü nagy király , de avatarnak nem kéne
probáltam googlen keresni ,hogy szemléltessem a különbségeket, de semmi olyat nem találtam ami igazából láttatná ,hogy Integráé miből különbözik az elképzelésemtől . Sajna az állando gépem winyojához most meg nem férek hozzá
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
Köszi, de így sem jó. Nem is értem, korábban láttam őket, hogy közben mi történhetett..?
''...esetleg átrakom iimageshack-ra...''
Megköszönném.
És lenne még egy kérésem, ha nem túl nagy pofátlanság: azt a bizonyos harmadik képet ([link]) is átméreteznéd nekem, hogy arányos legyen? (Szvsz csak pár pixellel kéne kisebb.)https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Soak
veterán
Igen, tudom ,hogy azért ,de nekem az nem jön be, meg ugye ő már amugy is lefoglalta .
Keresgélek erősen ,hogy mire esedékes tudjak valami épkézláb képet mutatni
találtam egy jo-t . [link] mondjuk sok fogalmam nincs ,hogy milyen tipusu kép kell egy arckép elkészitéséhez, de majd idővel el válik
[Szerkesztve] -
dwiki
senior tag
válasz Benmartin #646 üzenetére
Elkészíthetem, de azért előtte - szvsz - érdeklőd meg hogy elfogadják e így. Bár persze ha elkészítettem a kicsit, utána is megkérdezheted ... Holnap várható a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest