Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Raysen623 #5012 üzenetére
Nem mondtam hogy jó.
Visszont a MEP fapadosan is jobb, az összes áramlási számítást és DB/SMDB konszignációt ki lehet szedni belőle, a szerkezetesek pedig olyanoket művelnek, hogy csak pislogunk. Gyakorlatilag a reakcióerők beadása után méretezi az oszlopokat és csinálja a vasalási terveket magától, mindez dynamo-val ami ingyenes.Az már tök mellékes, hogy az építészeti rész szar ezek után. A dizájnerek sketchupban csinálják a dolgaikat, ha kész a koncepció importálják onnantól csak robotmunka.
Teljesen megértem a döntést egy nagy cégnél, hogy nem az archicad-et választják. Ezzel az open bim hozzáállással sajnos GS marad ott ahol van bármennyire nemes a hozzáállás.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest