Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- WOT - Roham
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsatan
tag
válasz
daninet #5371 üzenetére
Igazából minden új, mivel nemrég indítottunk irodát, csak az ArchiCad verzió változott (azelőtt 19-et használtam, az irodát 22-vel indítottuk). De a monitorok ugyanúgy FullHD felbontásúak, az egér ugyanaz a típus, amit eddig is használtam. Sokáig a frissdiplomás munkatársaimra fogtam a pontatlanságot, hogy figyelmetlenek, de utána párszor elég egyértelműen jelentkezett nálam is a hiba. Illetve több ismerőstől hallom ugyanezt akik nemrég váltottak szintén 20 fölötti AC verzióra.....teljesen tanácstalan vagyok, mert ez elég gáz egy többmilliós program esetében. Ugyanakkor meg nem értem, hogy ha az én ismerőseim között ilyen gyakori ez a jelenség, akkor hogyhogy nincs általános "forradalom" az Graphisoft ellen
Másoknál nem jelentkezik a hiba vagy csak nem veszik észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest