Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutirablo
csendes tag
Két éves koruk körül épp nagy Thomas láz volt és azzal próbáltuk kínunkban a gyerekeket bilire szoktatni, hogy képzeljék azt hogy a kaki a vonat és a popó az alagút és menjen bele a vonat az alagúton keresztül a bilibe.
Ekkor az egyik gyerek csupasz seggel ráült az arcomra és elkiáltotta magát: TÜTTŰ!! JÖN A KAKIVONAT!!
Életemben nem féltem még ennyire röhögés közben. Szerencsére, csak viccelt -
sutirablo
csendes tag
Ezt a pózt próbáltátok már?
Ebben a videóban 1:00 körül mutatják (videót hang nélkül néztem, szóval az elhangzottakért nem vállalok felelósőséget ). Én úgy vettem így a kezembe, hogy gyereket arcal előre tartottam magam előtt és azzal a kezemmel, amilyekkel tartani akartam keresztbe átnyúltam előtte.
Nálunk csodapóz néven ment, mert sírást abbahagyták és gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható volt így mindkét pulya, stabil, ráadásul az egyik kéz szabad marad. -
sutirablo
csendes tag
válasz AssAssynn #15759 üzenetére
Heló!
Frosch-nak vannak kifejezetten baby cuccai [link], de ha nagyon tartasz a vegyszerektől próbáljátok ki az ecetet/citromsavat. Illetve mosódióból/vadgesztenyéből is lehet tisztítószert főzni, a szaponin tartalom miatt zsíroldásra is alkalmas és természetes eredetű (persze ettől még lehet ártalmas). -
sutirablo
csendes tag
Sziasztok!
Kerti játszóteret szeretnék fából, csúzdával, mászófallal, jó lenne, ha modulos lenne és azok tetszenek jobban, amik faházasak, hogy be tudjanak bunkizni a pulyák. 300.000 HUF fölé nem szeretnék menni fa kezelésével (ezt megoldom házilag, ha kell), szállítással együtt.
Van valamelyikkel tapasztalatotok? Aldis, auchanos van valakinek? Esetleg tudok ajánlani céget, ahonnét érdemes rendelni?
Mennyire bonyolult ezeket összerakni? Advanced IKEA, vagy igényel valamilyen szaktudást?Köszi előre is a válaszokat!
Próbáltam a játszótér/játszóház kombóra keresni a topicban, kevés sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest