Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Mi a Minimanóban vettünk 140x70-es ágyat, ami később lejjebb szerelhető, így akár 4-5 éves korig is jó. A kisebb ágy talán 120x60-as, ha jól emlékszem, de az előbbi mellett döntöttünk.
Szerk: na a képen látható ágy van nekünk , az ár itt ugye másra vonatkozik(#6536) DeFranco
Na, majd végigolvasom a cikket alkalmadtán.Ez a keveset eszik dolog nem is feltétlenül a cicire értendő: mivel párom nem tudott aludni, ezért nem is nagyon volt teje, csak minimális. Így maradt az, amit korábban lefejt, vagy tápszer, mert a kolbászt valamiért még nem eszi a kölök . Abból láttuk, hogy 30-40 között evett egyszerre. A sok folyadék jó ötlet, majd töltöm a páromba, néha elfelejti, hogy innia is kéne.
A kendős trükköt valamelyik nap linkeltem ide: ez az , az első volt a kérdéses dolog. Tényleg gyorsan hatott, de mondom, csak akkor, ha már nyugis és álmos egyszerre, egyébként elküldött vele melegebb éghajlatra "apahaggyámáahülyeségeiddel"[ Szerkesztve ]
-
Csiga85
tag
Olyanunk van, de már annyira szarrá fúrtuk faragtuk, hogy sose lesz belőle ifjúsági ágy...így is plussz 100 csavar tartja össze...szóval következőnél a lányom ágyát kapja meg a kicsi, a lányom meg kap egy kinyithatós gyerekágyat...következő életemben nem hiszek el minden fogyasztótársadalmi szemetelődumát!
Ha valaha szétszedjük a kiságyat, az már a tűzre megy!
[ Szerkesztve ]
"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."
-
Ghoosty
őstag
Én valami ilyesmit: [link]
Bocs, de először tényleg nem értettem.
Szerintem csak akkor van igazi értelme a gyerekággyá alakíthatónak, ha csak egy gyereket terveztek. Különben szükség van másikra is. Meg érdemes megnézni az árat is, mert már láttam olyat, hogy olcsóbb két ágy, mint egy átalakítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest