-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kikike #123354 üzenetére
Pont délután tettem vissza a sonomát az m1-re.
nálam a safari fagyott megy néhány másodpercre mikor teljes képernyőre váltottam, engem ez baromira idegesített. Sonoma alatt nincs ilyen probléma.
a downgradre meg egyszerű mint a faék, csak kell egy usb telepítő sonomával..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok, milyen usb-c to rj-45 adapter javasolt m1 air-hez?
néha jól jönne az rj45 csatlakozó..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok.
MB Air 2017 gépem van, most ismerkednék kicsit a programozás alapjaival, Python, az X-code profit találtam az App store-ban, igazából az érdekelne, hogy van más ilyen program is ami ingyenes, egyenlőre csak próbálgatnám a dolgot.
Válaszokat köszönöm előre is..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz CharlieDrop #109060 üzenetére
Vodafone tv
De nekem lassan fél éve el sem indul,mindíg valami más hibával kezd, macbookon pl nem is lehet böngészőben nézni,ipad és iphone készülékeimen meg hibakódokat dobál..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz moleculez #107838 üzenetére
Ezzel ellenőriztem de ami olyan volt azt töröltem,mégis a képen látható eredmény maradt.
Más,mikor bekapcsolom a gépet,akkor parancssorosan indul, ezt ki lehet kapcsolni valahogy?Nem zavar csak jobb szeretem az alma logót meg a folyamatjelző csíkot.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok, tárhelyprobléma van nálam is MacBook air 2017-en, de nemigazán tudom mi lenne a megoldás.
a fotók és doksik az icloudban vannak, egy csomó szemetet letakarítottam már.De mégis ezt mutatja a lemezkezelő.
válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok.
Az imént szerettem volna az air 2017-et visszaállítani a Sierra rendszerre de azt írja folyamatosan hogy sérült a rendszer a helyreállítási szerveren, a Monterey most ballag felfelé..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
tegnap óta van egy air 2017 gépem, az valahogy megoldható, hogy az app store ne kérje állandóan minden letöltésnél a jelszavam?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- Apple MacBook Air M1 chip (2020)
- Macbook Air 13" M1 - 2022 gyártás, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest