-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi93
senior tag
válasz
Friczy #90661 üzenetére
Nekem ma jött meg az M1 Air (512gb, 16gb ram), eddig ég és föld az előző 2015-ös mbp-hez képest. Nagyjából irodai felhasználásra fogom használni, az office appok nagyrészt intelesek (de pont most jött ki az outlook apple silicon verziója).
Ami furcsa: mióta ezt használom, elkezdtem hallani a szomszéd szobában zúgó raspberry pi aktív hűtését, és most már zavar. -
norbi93
senior tag
Nem jártam sikerrel a telepítéssel, amikor telepítenék pendriveról bedob egy áthúzott kört, valami tipp?
-
norbi93
senior tag
Szoval megvan a bootolhato usb, bekapcsolom a gépet alt-tal, bedugom a sticket, ki is dobja hogy install mavericks, rámegyek és csak egy áthúzott kört ad ki, valami megoldás?
-
norbi93
senior tag
Egy külső vinyóm van 320 gigás, azt formáztam, csak nem tudom mibe formázzam, fat32, vagy ntfs, és mivel csináljak belőle bootolható eszközt, powerisoval nem nagyon jött be, transmaccel sem, és ha lenyomom az altot csak a windows van a meghajtók között
-
norbi93
senior tag
sziasztok, vettem egy macbook airt (2008), és olyan problémám lenne vele, hogy bootcamppel és egy windows 7-el kaptam meg (bocsi ha hülyén fogalmazom meg, első macem, és nem nagyon értek még hozzá.)
Nos én azért vettem macet hogy osx legyen rajta, ne a windowst kelljen nézegetni, így elég égető a dolog számomra hogy sehogy nem tudom előcsalni az osx-et. próbáltam külső vinyót leformázni, és maverickset rárakni hogy bootolható flash driveként telepítsem az osx-et, de semmilyen gombkombinációval sem jön elő valami telepítési menü, vagy bármi. cmd+r parancsra valami grub4dos cucc jön be, ha pedig bootnál az alt gombot nyomom akkor egy menü ahol csak a windowsba tudok belépni, vagy wifire csatlakozni. valaki ha tudna nekem adni egy kis útmutatót hogy hogyan rakjak rá osx-et azt nagyon megköszönném, mert már 2 napja szenvedek vele, de semmit se jutottam előre a témában[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- szinte új MacBook Pro 14 hüvelykes M3 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest