-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz danilla #40189 üzenetére
A stabilitással tényleg nincs probléma, csak tele van olyan kisebb-nagyobb bugokkal a rendszer, amiken a fejét fogja az ember. Ezekből van aki többet, van aki kevesebbet tapasztal. Én sajnos elég sokat, mert dolgozom a géppel.
mod.: Sok ilyen bug Windowson a fejlesztők nyilvános megkövezésével járna, itt meg nem is foglalkoznak vele.
(#40188) Ragnar95: Én pl. azért is fizettem elő Apple Music-ra, hogy ne kelljen a zenék szinkronizálásával szívni, az utolsó köteléket is el lehessen vágni a Mac és az iPhone között. Így minden készüléken friss a könyvtár, csak azt kell eldönteni, hogy mit tárolok el offline használatra az adott eszközön.
Korábban kétszer is meggondoltam, hogy mit rakok fel iPhone-ra, mostanában meg napi szinten hallgatom. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy amúgy rendezetlenül tároltam a zenéimet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Macbook Air 13" M1 - 2022 gyártás, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest