-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Baromira nem értelek.
Én az elmúlt 33 évben használtam mindenféle oprendszert, a MacOS mellett napi szinten Windows-t, Linuxokat is, sokfélét, sőt volt időszak, amikor kerneleket is fordítgattam, hogy a Linux szupergyors legyen. Sajnos kimaradtak ilyen egzotikus rendszerek, mint a VAX/VMS, pedig közel voltam hozzá...
Azt mondom mindegyiket szokni kell, mindnek van valami hülyesége, ami a másikon nincs meg, vagy nem úgy, vagy...Szidtam én pl. az OS/X-et (régi nevén ugye), hogy amikor CD-t akartam írni, akkor mi a rákért kérte, hogy tegyem be az üres CD-t mikor bent volt (Windowson ilyenkor ugye felismeri, hogy van az íróban valami), és vannak itt még más szépségek is, de önmagában szerintem amiket írsz erős felindulásból/a rendszer szokatlanságából ered. Vagy elfogadod, hogy ilyen, vagy nem, de tenni ellene nem sokat lehet.
Béke.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest