Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Én a Phantomot nézegettem.Az ANTEC tényleg magas minőség. Nekem a szgépházam ANTEC és mondanom sem kell igen igényes darab.
Magam is gondolkozom egy Phantom beszerzéseén de igazándiból szerintem kintről lenne a legérdemesebb vhogy beszerezni, mert nálunk irreális az ár a sok ÁFA és egyéb tetű sarc miatt. Még egy 30 k körül talán meggondolnám itt venni, de közel 50k! ááhh irreális. -
gorlin
őstag
És milyen a ház?
A processzor hűtőre viszont megtaláltam az ideális megoldást.Vettem egy Zalman 7700Cu-t,letekertem minimumra,majd plusszba rátettem egy 1200Ft-os zalman fordulatszám szabályzót ,azt is letekertem minimumra.Most 700-as !! fordulaton megy és tényleg HANGTALAN!Bár igaz ami igaz most terheletlenül már 41 fok ,terhelve meg eléri a 49et is :
[Szerkesztve] -
fozzie
csendes tag
Igen, használok ventillátort, egy nagyon halk 12cm-est, tehát a gépben a proci hütő a leghangosabb Tehát 2 venti van a gépben, a proci és a 12 cmes ház hütő.
Nekem így semmi gázom vele egy brutál gépben Igaz, hogy én megvásároltam a
házat hozzá amit a boltban ajánlottak hozzá-= Ubuntuban segítség kellene nem ingyen !!! =-
-
gorlin
őstag
Köszönöm a választ.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy használsz e házventit illetve házventi nélkül mennyire melegszik ha nem terheled annyira.
Üdvözlettel:Gorlin
[Szerkesztve] -
fozzie
csendes tag
Szia nekem van egy YESICO 420 TMS nelkuli tapom, sajna erre volt csak keret.
A konfig amibe hajtom 5950ultr asus p4c800e-deluxe 2 gb ram 2 vinyo es 2 cd-dvd iro, semmigazom vele. Szerintem ezt erdemes megvenni, legalabbis en elegedett vagyok vele-= Ubuntuban segítség kellene nem ingyen !!! =-
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy passzív tápot,ez a három típus az ami szóba jöhet.Azt szeretném megkérdezni, hogy a három közül melyiket érdemes választani.Árban nagyon kevés a különbség.Ha valakinek van a felsorolt tápok közül valamelyik nagyon érdekelne a tapasztalata!
üdvözlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest