Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Hali!
Ezt a topicot még észre se vettem. Én is imádom azokat az animéket, amik nem vontatottak. (pl 50 részen át püfölnek egy embert)
Aki még nem látta, annak figyelmébe ajánlom az Akira c. anime filmet. Kedvencem, nagyon jó. És szigorúan 16+!
-
nem_tom
őstag
válasz unclefucka #4978 üzenetére
Először is, köszönöm az üdvözlést!
Nos, a horrorért nem vagyok oda.
Hogy milyen animét szeretek? Hát ezt nagyon nehéz szavakba foglalni, de megpróbálom.
Először is, az a lényeg, ha már sorozatról van szó, ne legyen vontatott és e mellé főleg végtelen részes. Ne legyen gyerekes, persze a humort nem vetem meg. Bár a horrort nem nagyon szeretem, de lehet vérengzős is. Fura ízlésem van, de nagyjából ez.Itt vannak annak az animének a trailerei, amit említettem korábban. Ez a stílus a favoritom.
Főleg ilyen stílusban, vagy amit összemakogtam, tudtok ajánlani valami jót?Előre is köszönöm!
-
nem_tom
őstag
válasz unclefucka #4983 üzenetére
Full Metal Panic! -ot láttam, nagyon jó volt. Cowboy Bebop -ot is, az viszont nem nagyon jött be. Trigun -t is úgyszintén, az is nagyon tetszett. Hellsing -et is, ami szint úgy nagyon bejött.
A többit, majd megnézem, még privátba is kaptam egy jó adag ajánlást.
Köszönöm! -
nem_tom
őstag
Hali!
Fullmetal Alchemist Testvériség után tudnátok ajánlani valami hasonló színvonalú művet?
-
nem_tom
őstag
Hali! A Tokyo Underground c. animéhez lehet valahonnan magyar feliratot letölteni? Mert én sehogy sem találtam.
Köszi előre is! -
nem_tom
őstag
válasz Hintalow #26991 üzenetére
Áttúrtam az animeaddicts-os ismertetőket és többek között ez is felkeltette az érdeklődésemet. Nem olyan rossz, bár kicsit jobbra számítottam az alapján amit olvastam. De nem ez az első és utolsó ilyen nem túl híres anime amit láttam és fogok látni.
Ezt a slice of life műfajt nem ismerem. Inkább az ilyen humoros, akció-shounen animéket szoktam nézni.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Két gyors kérdésem lenne.
1. Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu- manga magyarul létezik valahol? Nem bízok benne, hogy a sorozatnak lesz második évada.
2. Fairy Tail 3. évad várható e? Egyáltalán mi a helyzet a sorozattal?
Lehet eléggé amatőr kérdések, de kedves barátommal a Google-el nem mentem sokra.
-
nem_tom
őstag
válasz estikornel #40520 üzenetére
Részletes kereső, azon belül szűrés felhasználó szerint. [link]
Igen, anno magam is láttam. Elég komoly és összetett a mű a karakterek, illetve azok pszichológiájának kidolgozottsága tekintetében. Bár valahogy nem éreztem úgy, hogy a Clannaddal egy kalap alá lehetne venni. Kissé más a kettő szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz estikornel #40522 üzenetére
Nem feltétlen. A Clannad első sorban a két főhősünk kapcsolatáról és felnőtté válásáról szól. A romantika dominál. Az Ano Hana azért más, mert ott egy több fős baráti társaság van a középpontban akik amellett, hogy még nem dolgozták fel barátjuk elvesztését még komoly magánéleti és szociális problémákkal is küzdenek. Itt inkább ezen van a hangsúly, a romantikus szál nem a húzóereje a műnek, persze az is fajsúlyos azért.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Programozás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest