-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sokaz,nem? Daft.ie-nek van UK aloldala,nézz esetleg ott is körül.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Flow
senior tag
Tényleg nem láttam még én sem (bár kisvárosban laktunk) 3 szoba+nagyszobánál kisebb kertes házat kint... Lakást igen, ott volt kisebb szobaszámmal is. Társasházakról nem tudok nyilatkozni, gondolom egy nagyobb városban lehetnek, bár tényleg nem jellenző. Vagy pontosan itt mire gondolsz?
Heti 120-140 font/fő? Az nagyon sok szvsz... bár megint megjegyzem, nagy(obb)városi árakban nem vagyok otthon. Mi csak szobát béreltünk, de gyakorlatilag egy egész házat, ami úgy nézett kit, hogy fejenként hetente 50-60L. Tehát ha öten voltunk a házban (4 szobás) is megállt összesen 300fontban. Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha nem is feketén, de legalább szürkén adta ki a tulaj az ingatlant...
Ha 120-140 font/hét/ház-at értettél alatta, az nagyon jó ár.
Amúgy általában meg szoktak érni többszobás házat többen kivenni, mert a /fő összeg olcsóbbra jön ki.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest