-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Devid_81 #33524 üzenetére
orulj neki, hogy csak annyi, Devid_81. 07-es 1.6B Avensisra itt 514EUR az eves, ha kicsengetnem egybe...a kocsit meg most irta le a biztosito 1800-ert..
Ck: ha UK mortgage is hasonlo felallasu, mint az irorszagi (ill. forditva) akkor a principal in approval csak az elso lepes, nagyon fontos, de csak az elso.
Nalunk a PIA megszerzese, majd kinezett ingatlan lejelentese utan a bank (BOI) kuldot surveyort az ingatlanhoz, hogy er-e annyit, mint amennyit fel akarunk venni ra. Aztan, bar jogszabaly nem irja elo, de kb minden ir bank keri, a mortgage protection policy-t kellett beszerezni. Kozbe perszer kiscsillio inteznivalo a zugyvednek, sajat surveyor, property tax kifizetese, management fee atvallalasa, anyhamharagja.
A MP policy-n majdnem elhasaltunk mi is. En bevallottam, hogy 2-es tipusu cukorbeteg vagyok. Mintha pestises akarna bemenni az ujszulott osztalyra, novert kuldtek hazhoz vervetelre, suly, stb csekkolasra. De amint a biztosito confirmed a policy-t az ugyved 24h-n belul megkapta a lovet es utalta az eladonak. Hetfon kora delutan lett meg a policy, szerda reggel az elado ugyvedjenel volt a love, csutortokon delben megkaptuk a kulcsot. Szoval jo sok buko van, nagyon kell figyelni.
Ja, es az insurer mondta, hogy covid miatt a nyar elejeig nem is kapott senki cukorbeteg Mortgage portection policy-t...
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest