- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- War Thunder - MMO Combat Game
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Hogwarts Legacy teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Hol tudom megnézni azokat az eredményeket amiket kaptam játékokból ? illetve ugye vannak olyan játékok amik kérik a játék 1. elindításánál, hogy jelentkezzünk be... oda gmail email fiókkal jelentkeztem be jó pár játékkal.. azokat meg tudom nézni valahol, hogy melyik játékokkal jelentkeztem be egy megadott gmail profillal ?
-
adrian94
őstag
Köszi mindenkinek
coint melyik játékokból / appokból lehet szerezni ? ilyenek milyen sűrűn vannak ?
-
-
adrian94
őstag
Tudtok olyan appot ami összeszedi a napi/heti/havi ingyenes appokat/játékokat az amazonon ?
Illetve olyan appot ami jelzi, hogy melyik app/játék megvásárlásával kapok amazonon coint ?
-
adrian94
őstag
Nem értem mit vagytok úgy oda... Android alkalmazások topikban más ajánlgatja, hogy innen onnan töltse le a .apk fájlokat stb... azokat miért nem oltogatjátok ?
-
adrian94
őstag
GTA San Andreas legújabb verziójú (1.07) .apk-ját honnan tudnám meg szerezni (ingyen) ? Melyik a legjobb / legmegbízhatóbb oldal ilyen célokra ?
-
adrian94
őstag
Melyik az amazonos app amelyikkel ezeket az ingyen dolgokat leszedhetem ? meg ahol kapok coint és abból vehetek appokat / játékokat ? Hol találom ezt ?
-
adrian94
őstag
-
adrian94
őstag
válasz counterbill #10445 üzenetére
Kényelem nem lenne probléma mert rákötnék Xbox360 kontrollert a tabra.. de nekem lehet megérné mert nincs egy erős pc-m... csak attól függ milyen árak vannak !? Meg, hogy minden játék elérhető-e...
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Valaki használja az Onlive-ot? Eltudja valaki mondani, hogy pontosan mi ez, hogy müködik stb..?
-
adrian94
őstag
Minecraftet megvettem coinért 350et vissza adott így 349be került
-
adrian94
őstag
Olyat lehet, hogy csinálok egy másik amazon profilt és azzal is bezsebelem a 2000 coint és letöltök vele több appot de úgy, hogy egyszerre menjen az egyik profillal letöltött appok is és a másikkal is?
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Ami NEM Kindle. Bicsi csak kicsúsztam a szerkesztési időből..
-
adrian94
őstag
Köszi a segítséget
Van több ilyen app / játék ami ad coint? Amazon appstore appen látom a coinjaimat h mennyi van? Ki mit vett meg coinért ? Mit lenne érdemes?
-
adrian94
őstag
Leírná valaki, hogy lehetne szereznem ilyen Amazon Coint hogy tudjak venni játékokat? Nem tiszta annyira
-
adrian94
őstag
Az lenne a kérdésem,hogy Dead Trigger 2-vel lehet multiplayerezni? Pl mint a cod black ops 1-2ben a zombi mód?
-
adrian94
őstag
válasz adrian94 #8957 üzenetére
Végül meg adtam a saját címem (kár nem lehet belőle)... de most amit az amazonról telepítek csak addig tudom használni amíg fent van az amazon app ?
"Töröljétek le az Amazon alkalmazást a telefonról, aztán feldughatjátok magatoknak az összes onnan telepített játékot. "
-
adrian94
őstag
Letöltöttem az amazon appot + amazon appstoret.. de mikor leakarok szedni egy ingyenes játékot akkor kéri hogy adjak meg címet... nem lehet ezt valahogy elkerülni?
-
adrian94
őstag
válasz jonnyjoker01 #8523 üzenetére
Még a legújabb update után is olyan kis terület van a Minecraftben?
-
adrian94
őstag
Minecraftel játszik valaki itt ? Megéri megvenni?
-
adrian94
őstag
válasz jonnyjoker01 #8500 üzenetére
Igen játszanék Online
Még annyi kérdésem van hogy ez az 1. Vásárlásom lenne a Play-en! Mennyit von le a 255ft on kivül? Utána kitudom törölni a bankkártya adataimat? Playen keresztül senki nem tud hozzáférni ? (Beleértve a Playes emberkéket is )
-
adrian94
őstag
Modern Combat 4 megér 255 ft ot ?
-
adrian94
őstag
GTA-k közül megéri megvenni valamelyiket ?
-
adrian94
őstag
Valami Age Of Empire szerű játékot tudtok mondani? Flappy Bird (eredeti) van androidra ? Nem találom a Play áruházban..
-
adrian94
őstag
Tudtok ajánlani valami Pókeres játékot , amivel esetleg lehet Online játszani többiek ellen ? (ha lehet ingyenes legyen)
-
adrian94
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Google Pixel 8 Pro 8/128
- Használt iPhone 11 Pro eladó Szürke, 64 GB
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest