-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
plejik #28232 üzenetére
Én már nem is említem a törzsbanda múltkor is letolt, mert ezer éves játékot hozogatok fel, pedig ez a játék is bőven megéri az újra említést,hisz eléggé át lett alakítva. (előnyére) Nem tudod lehet regisztrálni, hogy elmentse a játékot? Google-t és egyebeket nem akarok megadni neki, de ha lehet regisztrálni akkor lehet azt megtenném 1 tartalék iméllel.
Most a perfect shift játékon gondolkodom, [link] jó lenne 1-2 ilyen offline időkre is (a csr-t és a csr classicot szerintem már nem igen fejlesztik már, a csr2 meg nem megy a telómon) , a nitro nation offline stories játéka valahogy nekem nem tetszik... (nem jönnek be a hosszú távú kanyargós versenyek, a drag racinget meg ha jól emlékszem ha végig csinálod lezárja), kár hogy a nitro nation-be nem offline legalább a practice.
Neked talál embereket játszani? Most van, hogy percekig szöszöl.... amikor kb féléve játszottam vele kb azonnal talált ellenfelet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound Blaster Z
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest