Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz #53667584 #150 üzenetére
Tudom mennyi 2.5€ semmiség, de pont ezzel kell vigyázni. Nulla értékű appokra eldobál ember 50+ eurót. Továbbá azt is érdemes szem előtt tartani, hogy jobb játékok is vannak pl ennyiért és ehhez képest mennyi a 2.5. Meg jó esetben egy flashes weboldalon csomó ilyen szintű játékért pénzt nem adott volna az ember egy nem is olyan távoli múltban.
-
törölt tag
Nulla értékű appokra eldobál ember 50+ eurót.
Teljes mértékben igazad van. Van rengeteg alkalmazásom amit anno megvásároltam, de nem használok. Felesleges pénzkidobás volt.Továbbá azt is érdemes szem előtt tartani, hogy jobb játékok is vannak pl ennyiért
Igazad van, de az utóbbi időben nem találok jó játékokat. Az újnak mondható játékok közül egyedül a Spirits tetszik.Meg jó esetben egy flashes weboldalon csomó ilyen szintű játékért pénzt nem adott volna az ember egy nem is olyan távoli múltban.
Az Osmost annyira megszerettem, hogy pénzt adtam érte másodszor is. Egyszerűen a támogatás miatt. Olyan is előfordult már, hogy egy ingyenes, nyílt forráskódú alkalmazás fejlesztőjének küldtem paypalen pár €-t. Egyszerűen támogatási céllal, mert tetszik az alkalmazás amit csinál. -
hallerlaller
addikt
Fort Courage
(Tegra only, ingyenes)
The Bard's Tale
(Tegra és xperia play-re optimalizált, 1.293,- HUF)Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Rx
aktív tag
az ingyenes fruit ninja-ban kinek mennyi a rekordja? eddig 427 fölé nem sikerült mennem
ismerősöm iphone-án 1000feletti a rekord, de ott rengeteg plusz pontokat lehet gyűjteni...
illetve lenne még egy kérdésem:
mi a különbség a free és fizetős játék között?keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
törölt tag
Na végre kezd egy picit beindulni a topic.
-
törölt tag
Az Airport Mania HD mindkét része akciós áron, 99 centért beszerezhető.
-
törölt tag
Valami egyszerű, Doodle Jump-hoz és Fruit Ninja-hoz hasonlító egyszerű, pár perces szórakozásra alkalmas játékot tudnátok még ajánlani?
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Régi retro hangulat, PoP
Prince Of Persia ClassicSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
hallerlaller
addikt
INDESTRUCTIBLE
(autós lövöldözős, ingyenes)Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
edward2
addikt
válasz hallerlaller #164 üzenetére
Szerintem kevered valamivel, mert itt egy idő után letelik a lépés limited és akkor meg kell venni.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tud valaki egy jó holdem poker játékot ajánlani,ami megy offline is? Ezt találtam hirtelen,de net nélkül nem megy. Volt régen a telómon ez,de most nincs wifi a közelben ahol lakok,ezért nem tudok lecibálni 250MB-ot.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Damage401
senior tag
Szia,
Őt találtam meg ami értelmes: Itten
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
edward2
addikt
Melyik játékok vannak leárazva mert nem találok egy listát!!??
Granny smitht meg vettem 25 centért.
-
törölt tag
-
Damage401
senior tag
válasz #53667584 #173 üzenetére
Kemény 55 FT az Asphalt 7. Nekem ez csak jó
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
rocki15
tag
Üdv.
Megjelent a Bad Piggies. -
Frozzy
őstag
Igen így van!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
barnaki
aktív tag
Hali!
Nincs valakinek infója, hogy a Fifa 13 mikor jelenik meg?
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
törölt tag
25 cent a World of Goo, vegyétek, vigyétek.
-
VD
őstag
Csak, hogy ide találjak...
-
Rx
aktív tag
valaki nem tudja hogy meddig lesznek ezek a 75%-os kedvezmények a play-en?
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Foose
addikt
Szerintem az már úgy is felesleges hogy első nap mi volt,de azért itt egy link,ezek voltak első nap.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
hallerlaller
addikt
Mentsd el kedvencek közé
Jetpack Joyride
(ingyenes)Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
darvinya
titán
Ez a topikot nem láttam…de nem rossz ötlet.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
chab7
addikt
Olyan sudoku appot keresnék amiben lehet saját feladványt is készíteni. Pl egy rejtvényújságból bemásolhatom a számokat és a telón oldom meg. Winmo rendszeren volt ilyen, de itt androidon még nem találtam.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
törölt tag
Cut the Rope
kötelező darab -
Picco
addikt
Jatekajanlo: Killer Bean
durvan jo, en most vagyok az utolso palyan(mega levels), ha ezek mar nem konnyuek.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
hallerlaller
addikt
Erre a
Vendetta Online (3D Space MMO)
(ingyenes)-ra azt írja tegrazone hogy kontrolleres, mégse tudom működésre bírni benne, van akinek sikerült?
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
darvinya
titán
Keresgélek …keresgélek, de az nem találok normális játékot.
Gondoltam van Burger Rush android-ra, de tévedtem.
Csak valami csicsamicsa kezelhetetlen fizetős van ami 1 rakás k… .
És ez a tendencia a többinél is.Szeretnék egy egyszerű játékkal játszani, de nincs.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest