Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Beszereltek a kocsimba egy Junsun XT516 fejegységet 8 magos processzor (UIS8581A Octa Core 8 x 1,6Ghz), 4 GB ram+64 GB rom-wifi&4G Telekomos SIM kártyával (sajnos csak ennyi infót tudok róla). UIS8581A
Ahogy utána néztem ha minden igaz, akkor ez Junsun V1 plus, bár nem tudom biztosan. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Honnan tudom kideríteni a pontos típusát?
2. Hogyan lehet beállítani, rárakni, hogy a magyarországi rádióadók logója megjelenjen?
3. Be lehet-e állítani, hogy a Waze halkabban szólaljon meg, mint a rádió, vagy egyáltalán ne szólaljon meg?
4. Telefon ikonja megjelenjen, ne kelljen a Bluetooth-ra rányomni vagy a ZLINK-re.
5. Valamint ne csak Android Autóval ZLINK-en keresztül a jelenjen meg a telefonon lévő legutóbbi hívások és a kedvenc hívások lehetőségeKöszönöm a válaszokat, ha lehet szájbarágósan szeretném a válaszokat, mert nem értek hozzá.
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Az autómba Androidos fejegység fog kerülni, amiben van lehetőség sim kártyát beletenni. Jól gondolom, hogy az előfizetésemhez kérhető Telekomos Tablet/laptop mulisimmel önállóan fog menni a telefonálás, illetve az internet?
Vajon mennyire lesz zavaró a telefonos bluetooth csatlakozás?
Illetve, ha nem vagyok a kocsi közelébe akkor is kicsörögne a fejegység ha hívnak?
Ha így működne, nem kellene mindig megosztanom a netet, nem merülne a telefonom, és a Családtagoknak is lenne netelérése.Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest