Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz leslien #52035 üzenetére
Hasonló jókat tudok mondani ugyancsak S8+ ról jövet! Akksi csak az egyik, de mindenben jobb, kijelzőt kivéve, de az sem rossz egyántalán.
Semmi akksi kimeles, social appok, yt, bt zene stream és nem csak egyszer de álltalános ezt hozza 6-7h.
Itt a mai, ebben kis játék is van mert épp kórházban vagyok már muszáj volt.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz no more #52080 üzenetére
Hát én nemtudom Pixel 2 launchert használtam és S8+-on nekem szaggatott oldalra swipeoláskor meg pl fb, twitter, instagram görgetés. Itt maxon tekerem és akkor adad be ha nem tudja a netsebesség betölteni olyan gyorsan a tartalmat, de 4G+-on ez sem akadály.
Nem beszélve az üzemidőről pedig belsőre kb pari a 2 teló.
-
SkyS1gn
félisten
válasz no more #52102 üzenetére
Az csak 1 dolog volt. Még a beállítások is megtudott, vagy na nem olyan folyamatos. Meg is akad meg az animáció is más, de aki Oreo bétán volt aztmondta sokkal jobb tehát lehet javul ha megkapja.... valamikor
Mindenesetre több telefont is használva a Pixeleknek idén nem volt párja sebességben... sokat tesz a stock droid. Mióta mondom hogy egy stock Samsung, Google HDR kamerával isten lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz vodrosjozsi #52582 üzenetére
Szép szép de nem az e-golf
-
SkyS1gn
félisten
válasz vodrosjozsi #52624 üzenetére
Ha te annak hívod hát legyen, én a jövőnek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz no more #52627 üzenetére
Nincs az messze egyántalán... a tech megvan, 500km hatótáv mire nem elég? Nem utazgatsz el hetente...
Töltés 20-30p superchargernél, már Mao-n is van 2, beugrasz kv-ra meg wc és kész is, vagy kajálsz egyet.Jön a tesla solar roof is, ott a tesla powerwall, de simán fenntartható már most is, nyilván a kezdő tőke hatalmas ami szükséges.
80%-ban nem is kell a hálózaton lenned, bár az EV töltése sokat elvisz nyilván.
Dream home lenne most nekem full solar tető, tesla powerwall, meg model 3.
Ezt is ajánlott meglesni.(#52630) no more
Ne hasonlítsd már össze egy iphone akksit egy 100 kWh baromi nagy akksival!
Totál nem úgy degradálódik, akinek már 4-5+ éve van tesla elmondhatja hogy nem vagy max pár %-ot degradálódott. Másképp működik mint a kis akksik...
+ van rá 8év vagy hány év gari.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz vodrosjozsi #52782 üzenetére
Miért? Ennyiért majdnem S8 meg S8+ van.
-
SkyS1gn
félisten
válasz vodrosjozsi #52810 üzenetére
155ért ment el a fél éves S8+om... Baja nem volt. Westendes.
Inkább vegyen valaki 100 alatt frankó xiaomit vagy hasonlót vagy használt csúcstelót akkor.Ezek a butított samsungok is le lesznek tojva frissítésben meg mindenben.
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest