Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
mark!
őstag
-
Aryon87
félisten
-
akooos
veterán
válasz Intruder2k5 #47993 üzenetére
Nekem nem is tudom mióta lehetne. Szerintem több, mint egy éve És nem tudom mit kéne...
Más:
1 perc múlva 199.999 forint lesz az S8 a MM Black Friday alkalmából.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Soybex
őstag
válasz Intruder2k5 #47983 üzenetére
Asszem megvan mi lesz az új arcképem
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
mark!
őstag
elmegyek a géptől csak 10percre és mire visszajövök 2 modi is ittvan
tán sárkány intézkedett?
>
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #47984 üzenetére
Gondolom "macskapezsgő" szilveszterre.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nrg_52
addikt
válasz Blackmirror #47977 üzenetére
#47980 az meg megaLOL.
A cumisuveg az egy cumi formaju fejfedo.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #47980 üzenetére
Szilveszterre van neki, igaz az nem csak kék.
szerk.: Lassú voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #47980 üzenetére
Besirtam
Elkepzeltem szegenytXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
Atyaég ezen felröhögtem
báránysárkány létedre elég jó volt -
Aryon87
félisten
iPhoneiPhoneiPhoneiPhone...
Tan rosszul irtam le? 🤔
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #47971 üzenetére
áá, nekem ez a topik a kedvencek közt van, folyamatosan olvasom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Te már annyiszor jöttél hogy kitiltottunk onnan.
Hogy is felejthetted el.⭐ Stella
-
nrg_52
addikt
Ezt mar nem magyarazod ki...
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Aryon87
félisten
Na 3 modi van mar, egyre jobb
Ne aggodj, csak poenkodunk itt, nem verbeli trollkodas megy itt, elvegre kedvesen figyelo szemek vannak
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #47964 üzenetére
Nem kell. Itt ólálkodik intruder és philoxenia, úgyhogy kiosztják a bant nemsokára Remélem
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
S9 lehetséges specifikációk
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-
mentic18
aktív tag
Hát 210-220-at én is keresek (fogok), és nekem szerintem elég is lesz egy ideig. Igaz nem leszek otthon csak hétvégén de jobb mint a 120. Én se értem hogy lehet megélni 120-ból. Kaja, rezsi, valakinek albérleti díj. Egyszerüen siralmas amilyen árak vannak a fizetésekhez viszonyítva. Mondjuk ha van egy b kategóriás jogosítványod meg tapasztalatod többre viszi mindenki 120nál.
Samsung Galaxy A53 5G
-
Quqesz
nagyúr
Akkor még szakmát tanultál rendesen fel kellene mindent elevenítenem nekem is, de ez a cnc-s dolog hirtelen felötlött bennem nemrég. Ha esetleg kiürül az egyik raktárunk még az is lehet elgondolkozom rajta......mennyire zajosak a mostani gépek?(hunoron tanultam, az más kategória). Aryont megtanítom kezelni és dőlni fog a lé!
Más
Na itt üt be a gyártók hülyesége! Ha már MM, megnéztem mi a felhozatal tabok terén(a mostani ha így folytatja véletlenül félbe fog hajlani). Nos ha jót akar a zember, akkor van huawei és samu, de 100-120e-ért! A ipad meg 122e! Mondanom sem kell, azért itt már beneveznék egy apple termékre.....ja és androidos tabon kuriózum az android 6 v 7, míg az ipadon ott figyelt az ios11 frissítési figyelmeztetés......[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
SybenX
őstag
válasz Soybex #47944 üzenetére
Aha, akkor gondolom mérnökinfón voltál? Én programtervezőre megyek Debrecenbe jövőre, most tanulunk alapszinten java-ban programozni emelt infón suliban és nagyon szeretem, de igazából minden érdekel az informatika területén + fotózás is, ami marad hobbi.
Köszi, igen ez gyémántfej. Eredetileg transformersből akartam optimust, de már foglalt volt így jött a ben 10, amit imádtam gyerekkoromban
Már csak a név nem illik az avatarhoz, így gondolkodom a cserén. Egyébként a droid az android-ból jött nekem, mivel mikor megvettem a nexus 5-öt akkor regisztráltam és jobb nem jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz SybenX #47933 üzenetére
Mobil Hálózatfejlesztő vagyok a Nokiánál pesten.
Bme-n Bsc szakon. Fele levelezős másik fele normál módon.
Emellé társul 2 okleveles informatikai képzés (adatbázis kezelés-mobilhálózat).Grat az avatarhoz amúgy, ez nem a ben 10ből a gyémántfej?
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Quqesz #47939 üzenetére
Sulit kérdezed, hogy hova jártam, vagy külföldön?
Petőfi Sándor gépészeti suliba tanultam a szakmát, aztán voltam már MEO-s, CNC gépkezelő, konstruktőr, műszaki beszerző, technológus.
Én munka mellett tervezési feladatokat vállalok, szóval ha valakinek szüksége lenne alkatrész modellezésre, vagy tervezésre és gyártásra akkor keressetek meg nyugodtan.
CNC gépet ha veszel, akkor tudnék munkát adni mert sok ajánlatkérést visszautasítok kapacitás hiányában.
Bár ezek nagy része, eléggé bonyolult, összetett alkatrészek.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Quqesz
nagyúr
Nah nov 28-án jön a Honor V10 kínában és dec5-én Londonban! Elvileg szinte mindent megkap a mate 10pro-ból, csak a Leica feliratot nem... Kínában 383eur áron lesz(jó, itthon több lesz, de ha 5-600e akkor is király lehet)
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Na tesó hova jártál? Gépésztechnikus vala én is....csak nem dolgozok a szakmában. Sajna a magán vonal becsődölt az egyik szálon, de most mint mindenes csinálom az asszony örökségében a gondnokságot(ipari ingatlan), viszont hasonlóan keresek(picit többet, de nincs napi 8 óra meló). Agyalok ám én is vmin pluszban, kéne venni cnc gépet és tolni a cuccost....
Droid16
Jó lett!Na ma bementem az MM-be, mert az M5 mellett átköltöztek. Szal Huawei Mate 10 pro 😍😍
Az a dúrva, hogy 80e-el olcsóbb, mint a Note8! Az túl nagy difi, annyival nem jobb a samu....
Nokia8 meg el lett cseszve....a 6 formája jobban tetszik. Kamera sem volt hűha, nem úgy, mint a mate10pro....[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
Na végre meglett az új avatar
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
mukor lesz a O5T bemutató?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Soybex
őstag
Pacsi, én meg utálok máshoz alkalmazkodni úgy hogy tudom hogy egyszer úgy is vége lesz a dolognak. Addig meg kompromisszumokat kell kötni az embernek a másik fél miatt. Szerintem ez nem pálya. Én ezért is vagyok afféle karrierista beállítottságú.
-
Lacy6
senior tag
válasz Soybex #47930 üzenetére
Én a mai napig tágra nyílt szemekkel nézek azokra akik havi ilyen 90-120-at keresnek és megélnek belőle.
Mondjuk most én is egyedül vagyok, így gazdaságilag nem optimális.
Viszont én is jobban szeretem a szabadságot, akármennyire furcsa ez sokak számára.
Meg nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelő társat, ebbe a teljesítmény és pénzcentrikus világba.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Soybex
őstag
Igen annyi. Nekem is tervben volt finnorszàg de közbejött valami szóval majd jövőre. 3000 eurós kezdőfizetés lett volna nagyjából.
Viszont gondolj bele hogy hányan dolgoznak a soron 90-120 ezerért itthon. És még is vígan eléldegélnek a párjukkal.
Igaz ezért is utálok itt lenni, mert rohadtul erőltetik azt hogy társas lény legyél. Pedig én ezerszer jobban érzem magamat egyedül mint hogy sem mással lakni/élni.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Lacy6
senior tag
válasz Soybex #47912 üzenetére
400K?
Többet keres németbe öcsém segédmunkásként...
Komolyan mondom siralmas ez az ország...
Nekem 220 a nettó, gépgyártás technikus szakmával, forgácsolt alkatrészek beárazása, és műszaki beszerzés amit csinálok. 300-350-et mondtak nettóra ha megcsinálom a fősulit, de szerintem nem éri meg... Sok szenvedés és pénz is rámenne, csak később hozza vissza. CNC forgácsoló területen kell elhelyezkedni az jó szakma. Hívják ki az embereket 2000-2200 Euró nettó, ingyen szállás és nem kell programozni.
Én is megyek előbb utóbb, mert 220 ezer nekem brutál kevés, előtte 1800-2000 Eurót kaptam németbe...
Visszajöttem kicsit karriert építeni, de kezdek rájönni hogy nem érdemes.
Zárójelbe megjegyzem, hogy apám üzemvezető és kb. 20-25 embert irányít és 1 milla körül van a bruttója.
De én soha nem fogok ilyen szintre jutni, mert erre születni is kell.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #47925 üzenetére
Nem fogom feltenni egybol, mert ha elbaxak, nemtom mikent kell visszadowngradelni.
Lg es Huaweinel meg okes a visszaut..Na most elony a korlatlan net. U11 osztja, H9 veszi, es szol a zene a csatlakoztatott hangszorobol mert ugye azon van jack...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Az U11 megkapta az oreo-t......Aryon sasolhatod
[ Szerkesztve ]
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz Soybex #47912 üzenetére
Br v netto? Ha br, akkor az nem túl acélos 60 emberrel a seggedben! IT szakmában meg most csillagos ég a határ.....pendítsd meg, hogy gondolkozol a váltáson, lehet akkor megemberelik magukat. Ennyi emberrel amúgy járna a millás br neked.......
no more
az apple ha megnézed már egy ideje egy bizonyos réteget tud megszólítani a készülékeivel, de még mindég hatalmas a tábor. 2 fajta ember nem vesz iphone-t: akinek nem tetszik a zökosistema(android fronton jobb telefonokat talál + ios zártsága) és akinek nincs rá lóvéja.Aryon
Miért nem mered megmérettetni magad máshol? Nekem is volt több olyan munkaköröm, amitől fostam, de aztán nekiáll a zember és megoldja. Lépj ki a komfort zónádból mert akkor örök életedre trafikos leszel......Ha még legalább tiéd lenne a trafik, de alkalmazottként nem karrier(30 felett meg főleg).Tessék vmit kezdeni, pl egy jogsit lerakni![ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Hah
-
no more
veterán
A hozzászólásokból is látszik, hogy leáldozóban az Apple, mint presztízs márka. Kb. elolvasta mindenki a cikket, megnézte a videót, leírta, hogy nem tetszik a kiálló kamera, meg fekete sáv és megy tovább... #szarazapple
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #47913 üzenetére
Mert elegem volt a kapzsi fonokombol.
Azt nem erdekli semmi, csak a bolt, meg a penz.
Hiaba szoltam neki, hogy anmetropotlok miatt nem tudom hogy erek be, hiaba indultam elobb otthonrol, megse ertem idobe be. Onagysaga meg uvoltve hiv telefonon emiatt... Uvoltson a nenikejenek..
Azota meg egy ember felmondott miatta, es teszik ezt sorjaban. De nem tesznek ellene semmit. Csak tavaly fel ev alatt 17en tavoztak miatta, koztuk en is. Most megintSoybex: azert a penzert en is kussba maradnek
Mas: aki az auntutura matyizik: 10 legerosebb csucsmobil
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Aryon87 #47911 üzenetére
Legalább otthagytad azt a mocsok helyet.
Jövőre én is új állás után nézelődök, mert túl nagy a felelősség rajtam már. 60 emberem van + otthon is nonstop elérhető kell hogy legyek.
Most is pl. Péntek-Hétfő-Szerdán bekell mennem a kórházba valami kezelésre egész délelőtt szóval valami infúziós vacak. De közben meg hajnalban céghez be év végi projectet kell csinálni miközben kapom azt a valamit bent. Hát marha jó.. de mondjuk havi 400k-ért nem is panaszkodhatok.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #47910 üzenetére
Mindenesetre jobbnak tunik mint az elozo volt. Egyedul a kasszagepkezeles a necces, mas rendszert hasznalnak.
+ Elvileg ez a bolt is 2 muszakos (amugy ejjel-nappali, de en csak a nappalt vallalom, holott az ejszakai 1000+/ora), ami jo is, mert lenne maganeletem is mellette.Elozo helytol meg mindig nem kaptam meg a kikepo papirokat, es a fizum fele is meg ott van..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #47907 üzenetére
Marad a trafik.. 4 ev utan abban van tapasztalat, mas teren nem bizok magamban hogy menne.
4. alkalommal megyek, a poen az, hogy ma mar melyviz, egyedul kell nyomjam egy qva forgalmas helyen, raadasul egy olyan boltban, ami a volt cegemnek a konkurenciaja. Es ott kezdtem 4 eve, csak most kb 1km-el arrebb
Oraberes fizu, most meg 750, es ha jol ertettem, decembertol 950re emelkedik.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz Blackmirror #47906 üzenetére
Figyi Sárkánynéni, azért nem csak a körömhöz jó a lemosó....gennyes sebet is lehet vele produkálni kutyaharapás után.....rajta van a kisbetűs részben....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #47905 üzenetére
Azért figyeld a sebet....ha nem javul, akkor vegyél curiosa krémet a gyógyiban, az fertőtlenít is(v kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét).
A kutya nem kapta el a veszetséget? Máskor bzd fejbe a csellóval.....de miért kapott meg egyáltalán?Aryon
Mi van melóügyben? Még mindég anyagot árulsz?ZM
Tudja franc. Egyik kolleganőm minihifije gajdult meg, ez volt otthon.....bezzeg akkor nagy darab volt, féltem ha rám ugrik eltörik a medencecsontom.....most meg lefogyott dugványozós szintre.....
Éppan ma beszélgetett asszony egyik barátnőjével, ott meg a csóka olyan munkahelyre ment, ahol a főnökkel minden este qvázni meg lerészegedni járnak, ezért a csaj be is adta a vállókeresetet....[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #47880 üzenetére
Nagyon , mivel a körömlakk mérgező tuti
Legközelebb ecet, szesz vagy vmi ilyesmi.
Hupsz... minek neked a körömlakk?!
Szerk.:
Ja lemosó, oké én nem gyanúsítok senkit semmivel[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Macrodroid
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest