Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Ha hiszed, ha nem sokan. Én pl a bérlőimet azon értesítem mindenről. De az asszonnyal is szoktunk azon kommunikálni. Sőt sok bank azon küld megerősítő kódot...és még sorolhatnám. Ezeket még egy pl messenger nem tud kiváltani, v nem akarják kiváltani. De asszonyéknál a cégnél is sokszor használják(pedig a dhl nem kis cég)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
vacs
veterán
-
Aryon87
félisten
Nya, villanyszerelo vokt, kb 2 perces melo volt a konnektorral. 2 szalat igazitott meg, es voila, rendben van.. 8k az ara. Ezuttal mar az abkakit is megcsinaltuk, kissebb utogetes, feszegetes utan kinyilt. Persze vagy 20 centis szakaszon a fa keret tort is (ahova a szigeteloszalagot szoktak huzni a hideg ellen). Redonyt kivettuk belole, igy most mar feny is tobb van.
Most meg a gepemet pucolom ki, hogy abban is mi retek van jesszusmaris....Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
2,5 évre előremutató az apple faceid-ja....persze, akkora bullshitet....
-
Arcképgyáros
-
Helltak
őstag
válasz Soybex #45176 üzenetére
Inkább a C9.
Persze, ha szereted a stock droidot, akkor nem szóltam.
Nekem ment is eladásra, helyette egy Mi 6-ot vettem, ami elképesztően jól sikerült telefon..
Meg hardveresen is erősebb a C9.
S652 vs S625. Persze, biztos drágább is.Leslien:
Hajjaj, nekem is megkell vennem[ Szerkesztve ]
Vivo X100 Pro
-
leslien
nagyúr
Star Wars jegy bezsákolva...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Quqesz
nagyúr
ez kínos samsung...de lehet nem mindenkit érint.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #45169 üzenetére
Az gyulladt ki egy csóka zsebében pár napja...raktam be róla videjót is.
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #45171 üzenetére
Persze hiszen samsung.. itt van egy arukeresős link azért
[link]Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #45169 üzenetére
Alsókategóriás vacak
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Soybex #45162 üzenetére
Végre! Valaki egyetért velem.. annyira szar fos lett az utolsó 2 rész. Ez a buzi kylo ren meg aaaarrrrrg. Hogy vonultathatnak fel ilyen szar karaktert főgonosznak??
Te jóságos .. és ne gyertek anakin-al mert az az elejétől kezdve szépen fel volt építve.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
no more
veterán
-
Quqesz
nagyúr
válasz aprokaroka87 #45163 üzenetére
Igen....ennyi volt.
Soybex
Már elmúlt a varázs/erő....[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
aprokaroka87
nagyúr
Most akkor vége a Windows 10 mobile nak is?
Vagy csak én nem értem mi van?
-
Quqesz
nagyúr
kövi star wars előzetes...nem lesz rossz
ZM
Pedig nagyon jól megcsinálta a toyota, nincs azzal baj. Jó motor, remek futómű/kormány, amit tudnia kell azt hozza, sőt.....ok lehet nem egy porsche, de nem is annyiba kerül![ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz #96302336 #45157 üzenetére
Naaaa, azért a Toyota olyan autót is letesz az asztalra, mint a GT86! Vagy régebben a Supra! A sony nem ilyen vagány......
Sztem itt egyelőre csak 1-2 ember van aki ki tudja aknázni a Note8 tudását(pl doki), a többieknek már az S8 is bőven elég(pl Leslien). Én is ezért nem gondolkozom rajta, mert tőlem a cerka oda rohadna be a helyére, annyit használnám.....
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #45151 üzenetére
Itt németben 50 euróért adnak extra tollat. Akàr arany színben is
-
törölt tag
válasz no more #45124 üzenetére
Fájt az igazság lehet... Pedig valóban csak egy középkategóriás kép amit ki tud hozni a telefon, mert szokás szerint valami Rembrandt vagy Van Gogh állítja be a szoftvert. Tetejébe a Camera2 api sem futtatható rajtuk.
Ezen kívül nem egy rossz telefon, fogalmazzunk úgy, hogy a telefonok Toyotája. Unalmas, maradi, semmi izgalmas de működik. Az innovációt meghagyják másoknak. Meg a profitot is... Na de majd jövőre, akkor jön az oled. A Samsung meg már a hajlítható kijelzővel jön jövőre. -
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #45142 üzenetére
szerintem én megvehetném, de nem látom értelmét, mert rohadtul nem használnám ki.
ma reggel 67%-on vittem el telefonomat, most este 56%-on raktam fel töltőre mert filmetnéztem.
mondjuk ha lenne, akkor lehet kihasználnám.. fene tudja egyelőre egy 5-ös kell a holnapi témazárómra[ Szerkesztve ]
>
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #45153 üzenetére
Ja jó, ez nyugtató hír.
Csak mert én biztos agyon használnámiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
Lehet
Vagyis note4hez lehetett anno. Amugy csak hegyet kell venni hozzá az meg van dögivel a dobozban szal nem kell uj toll.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
inkább Japán Utána meg gyűjtenék
Note8-ra, ja nem,U11-re, vagy Mate10-re[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #45145 üzenetére
Bár az U11 jó telefon, bárki bármit mondjon, de ha én lennék te, biztos
lecserélném a két telefont Note 8-ra
kimennék Japánba két hétre, és utána gyűjtenék a Note 8-raEgyébként lehet külön tollat venni Note8-hoz?
Csak mert úgy láttam, azért el tud használódni a tollhegy...[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #45147 üzenetére
Még nem vagyok mellette....
Aryon
Ott van azért bibi, mert a samu 2 év garit ad hivatalosan, de a hirdetésben csak 1 év van......de most őszintén adna neked annyival többet a note8, hogy 2 telefont adj érte cserébe? Nem hiszem.......én most egy olyan telót szeretnék, ami nagy kijelzős és a redmi note 5 ha olyan lesz, mint a képeken, akkor bejövős(v honor9i)...viszont addigra az S8 is lehet lesz xarér-hugyért...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #45147 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
ha eladnám a 2 telót, simán meglenne a Note 8
-
Quqesz
nagyúr
egy kis esti fantáziaindító(te bírtad a távol-keketi csajokat asszem)
note 8 root, de szóljatok ha félreértettem vmit.....
-
akooos
veterán
Szolgaltatonal részletre kinek Nem? 1 év hűséggel..
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #45139 üzenetére
Szerintem is. Minél "régebb" óta van még, annál jobban szeretem. Azt hiszem nem dönthettem volna jobban. Nem vagyok elvakulva, de nem érte volna meg várnom a V30-ra. Hiába áll közel a szívemhez az LG, ha balfácánkodnak évek óta ezekkel a kései megjelenésekkel.
-
no more
veterán
válasz Dr. 444Hertz #45139 üzenetére
Csomót játszottam a Note 8-cal, tudom, mit érzel. Az S-Pen marha nagy cucc! Nem is értem, más gyártók miért nem vezették még be... Én is írkáltam rájuk, rajzolgattam (nyilván nem olyan szinten, mint te), tetszik, hogy kb. olyan, mint PC-n egy egér. A határ azzal az egy kiegészítővel a csillagos ég!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
-
gerner1
nagyúr
válasz Quqesz #45132 üzenetére
Ezzel kapcsolatban fenntartásaim vannak. A Knox ugyanis hardware -es, S6 óta. Különös lenne, ha pont a piacon új Note8 -on megoldható lenne, de a régebbi tesókra "még nincs", SoC verziótól függetlenül... Szerintem arról van szó -ami a többinél is- hogy a root -olt készülék, OS alatt 0x0 -nak hazudja a Knox értéket. Download (Odin) mode -ba rakva a telót mindig kiderül, hogy mégsem lehet, mert ott írja a valósat.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #45135 üzenetére
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #45129 üzenetére
De cukik vagytok, hogy így örültök nekem, így már nincs kedvem szétfikázni az iPhone 7S izé iPhone 8-at.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Aztatot olvasom, hogy van root note 8-ra és a knox sem ugrik....de csak a snapisokra....
-
Arcképgyáros
Köszönöm mindenkinek
Kb. 5-10 perc volt, ha jól emlékszem.
Több biztosan nem.Note 8 firkantás tapasztalat:
Nagyon durva, milyen pontos és papírszerű vele a rajzolás.
Olyan vonalak születnek a tollal, amit az ember elképzel.
Egy hátrány van, a fránya Edge, amiről állandóan le csusss
z
a
n
a
t
o
l
l
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Quqesz
nagyúr
válasz Quqesz #45121 üzenetére
Hmmm eszembe jutott, hogy van még egy egész jó chipgyártó, aki möge beállhatna a többi gyártó: a huawei a kirin chippekkel.....
VJ
Igen, még a Win10 esetén volt remény, de aztán érezhető volt az egész platform magára hagyása....microsoft/nokia 950xl-en még én is gondolkoztam......Doki
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #45094 üzenetére
Hát, ti is hiányoztatok baszki Most arról nem tehetek, hogy moslék képeket lőnek a Sony telefonok.
(#45103) Aryon87: Leírtam, hogy szar fotókat lő az XZ1 és kb. egy középkategóriás Samsung szintjét hozza. Erre letámadtak, hogy már pedig a DXOMark, blabla, #csakasony én pedig linkeltem képeket és még az S7 szintjét sem ütötték meg, erre még jobban letámadtak, ez ment egy darabig, meguntam és már nem reagáltam, de amikor be akartam lépni, már írta, hogy 3 hét pihi trollkodás miatt. Úgy látom a Sony modik olyan szinten vannak, mint az iPhone modik (cicusssss).
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Quqesz #45121 üzenetére
Nagyon sajnálom mert anno nagyon fasza platform volt. Ha fejlesztgették volna akkor tényleg ott lett volna az ios és a droid mellett.. kezelhetőbb lett volna mint az ios az biztos. Sőt, volt is ilyen időszak. Ígéretes volt a nokiaval együtt. Hálisten a nokia túlélte
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #45119 üzenetére
ha ott lennél te sem csinálnád másképp.. Qualcomm oda megy ahol nyomják a manitut mert fogy lapka.. ez az élet farkas törvénye.. pl most az Lg mi a cerkát csinál mire vár már rég szabad az út a V30 nak...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #45120 üzenetére
Azért azt veszed, hogy ez piaci unkorrekt viselkedés, ami miatt akár meg is ütheti a bokáját a samu(monopol helyzettel való visszaélés). Pl a többi gyártó összeáll egy birósági per keretében.....ja és ha ezt hosszútávon folytatják, akkor nem a samu fogja megszívni, hanem a qualcomm.....pl több gyártó is beáll pl az intel v az mtk mögé és csá(v akár az apple is átadja a chip gyártást másnak, amit eddig a samu gyártott) na azt már megéreznék! Az intelnek, meg az mtknak sem lenne gond felvenni a fonalat.......
Leslien
Azért ez nem ilyen egyszerű....volt már ilyen miatt botrány/bukás....Más
Windows phone os died......[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #45119 üzenetére
Miért ne tehetnék meg? A samsungnak processzor kell, a gyártónak meg gyár az h emiatt masok nem jutnak processzorhoz hát szopacs. Legyenek olyan nagy cég mint a samsung és problem solved és nem, nem érdemelnék meg. Pont azok érdemelnék meg akik folyamatosan bukdácsolnak már egy jó ideje (lg, htc). Vagy fel is találhatnák magukat és építhetnének gyártósort nem? Címeres amatőrök h nem csinálnak semmit és várják várják a sült galambot.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #45110 üzenetére
Azert ez...
Leslien: most mar tenyleg azt mondom kapjak be. Ertem en hogy elsok akarnak lenni, de ez akkora unfair dolognak tartom hogy csak.. ha ezt igy folytatjak, egyszer megutik a bokajukat.. mert elobb utobb hasraeses lesz a vege.. es egy ilyen huzas miatt meg is erdemelnek. Nem kell az egesz cuccost felvasarolniuk, mar onmagaban eladjak magukat.
-
kengyel
nagyúr
-
mentic18
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
Leslien
Ez azért szemétség, mert legtöbb S telefont exynossal adnak ki, é csak az usában megy snapival. Ezért megszopatni így az összes gyártót nem korrekt...de lesz majd ennek böjtje a qualcommnak, ha így fojtatja.....Doki
👍[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
-
leslien
nagyúr
aszem megit szivattyú van jövőre a többi gyártónak... [link]
megint bevágtak mindenkit maguk mögé..[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #45110 üzenetére
De jó lenne ha tudnék rajzolni. Szép munka.
-
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
mai vicces sztori: angolosokkal voltunk (nem volt némettanár) és a tanár megkérdezte osztálytársamtól hogy how do you relax? az meg benyögte hogy RECSKA, és még rímel is, kapok ötöst?
>
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #45102 üzenetére
Mit? Hogy xarasony? Pedig tökre tetszik, csak a kamerát ne bahnák el.....
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #45102 üzenetére
Gondolom 1-2 pikáns dologgal megspékelve
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz no more #45091 üzenetére
Ahoi! most má' viselkedjé', me sztem több visszatérés nem lesz
Mi a fenét tudtál ott trollkodni, azt hittem az i8 topikban garázdálkodtál D:Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest