Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Y72
aktív tag
Lenne egy gondom, amit régebben sikerült megoldani de most nem megy: első indításkor nem engedélyeztem az alkalmazásoknak, hogy Wifi-t használjanak a gyorsabb pozicionálásért, azóta az alábbi kérdés mindig megjelenik és szeretném hogy ne jelenjen meg többet. [kép]
Van rá valami mód a factory reset-en kívül? Nem szeretnék mindent újra telepíteni. -
Y72
aktív tag
CM13 alapú rom-on (blisspop) hogyan lehet hívást rögzíteni (call recording)?
2 appot is próbáltam de semmi, xposed-et meg nem ajánlott felrakni... -
Y72
aktív tag
Üdv,
Érdeklődnék, hogy van-e rá lehetőség, hogy az új 6.x (MM) Androidon a status bar toggle / állapotsori kapcsolóknál az adatkapcsolatot egyetlen érintéssel lehessen kapcsolni.
Jelenleg megnyitja az adat beállításokat és ott lehet kikapcsolni ami minimum 3 érintés a régebbi 1 helyett.Elég sűrűn nyomkodom, mert sok app használná különben a 4G-t, (így is kevés már néha a 2Gb), de ez a megoldás nagyon fárasztó és részben emiatt nincs fent az új android.
Néha kicsit úgy érzem, hogy visszafelé fejlődik a szoftver
-
Y72
aktív tag
Nemrég írtam egy próblémáról, ami valószínűleg azért van mert TWRP nem menti el backup-nál a beépített SD adatait.
Az összes mappa hiányzik helyreállítás után és azok a programok sem működnek jól ami tárolt ott adatot.
Ez miért van és hogy lehetne megoldani? Van másik recovery amit érdemesebb használni?#22015) SmikOne
Total Commander meg fogja oldani: másolás előtt ki kell választani az egész microSD kártyát a felugró fájlkezelőből - ami a stock fájlkezelő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
válasz
#79335424 #21927 üzenetére
Kösz, sajnos nem igazán tudom hogy kell felcsatolni (
)
Total commander-ben simán beléptem system-be de nem tudja írni, hibaüzenet ír ki.
CM-en is próbáltam, hibaüzenet megvan de bemásolja a fájlt, viszont ugyanúgy nem látszik kiválasztásnál.
Formátum CBR 320kb/s mp3 mind, amit felismert és amit nem az is. -
Y72
aktív tag
Egyedi csengőhangoknak van valami ajánlott formátuma és helye?
media/audio/ringtones -be másoltam mp3 formátumot, valamelyik fájlt látja valamelyiket nem. Ogg fájlokkal ugyanez a helyzet. Amit lát azt pedig megduplázza néha a kiválasztó menüben, de nem találtam másolatot sehol.CM-on nem működik ez a megoldás sem mióta TWRP-ből állítottam vissza rendszert, adatok tömörítve voltak.
(Azóta az SD kártyára is létrehoz Android könyvtárat amiben van "data" de valójában üres.)
Ez a probléma TWRP miatt lehet? -
Y72
aktív tag
válasz
kenyocsaba23 #21860 üzenetére
Szerintem CM-ben lehet ilyen funkció. Nem ismerem a sima verziót, de pl Blisspop rom-on van beállítás amivel meg tudod változtatni a gombok funkcióját (azt nem tudom létezik-e Z1c-re). Meg lehet xposed applikációt is találsz erre.
[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #21844 üzenetére
Köszi, az xposed jó lenne, sajnos azt olvastam xda-n hogy galaxy s5-nél bootloop bug os (13th February 2015). Ez azóta ki lett javítva?
[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
Létezik olyan app amivel blokkolni tudom egyes appok hozzáférési jogait?
Pl: wazze ne férhessen hozzá névjegyekhez, mert újakat generál benne üres adatokkal.
CM-ben van ilyen, de a telefonomon még nem működik 100%-osan ezért inkább maradnék gyári romnál.Amúgy az összefoglalóban lévő linkek nem működnek már pedig érdekelne az adatok biztonsági mentésének lehetőségei.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The First Berserker: Khazan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tesla topik
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111