-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz afoyem #37595 üzenetére
Annyira nem érdekes. És SoC függő: van olyan aminél egyes magokat lehet userspace-re tenni (ezeket elfogadja és ennél utána a frekvenciát tudod állítani is - de innentől nem lesz automatikus hanem az lesz amit vagy te vagy az appok beállítanak - ha tudnak ilyet -, de suid root-al szerintem egy app se fog futni (talán csak rendszerappok)) és nincs is úgy megírva egy app se hogy CPU-t variáljon. Ez nem overclock csak a megadott freq. listából beállítasz valamit. Általában azokat a magokat lehet állítani amik nincsenek rendszerappok futásához hozzárendelve (itt vannak definiálva egyébként: /dev/cpuset/background/cpus, /dev/cpuset/foreground/cpus, /dev/cpuset/system-background/cpus és /dev/cpuset/top-app/cpus).
Nem tudom CPU-Z-ben mit láttál de a userspace egy eleve olyan gov amit nem használ senki tervszerűen így gyanítom a CPU-Z fel sincs rá készítve. És SoC nélkül azt se tudom megmondni hogy amit bevett az most csak a CPU-k felére volt egyáltalán értelmezhező vagy a többire is csak szintaktikailag volt hibás.. ez a sok adb parancs jó, csak mivel eszközfüggő.. és nem írtál hibaüzenetet.. így nem tudok válaszolni.
Azért nincs értelme egyébként mert ezután nem lesz csak manual CPU scaling..
Egyébként a leírás elég inkonzisztens, mert az "echo userspace.." előtt a prompt root@:/ utána már csak adb parancsok vannak, ami nyilván ezek után akár mehet is..
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest