- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz afoyem #37595 üzenetére
Annyira nem érdekes. És SoC függő: van olyan aminél egyes magokat lehet userspace-re tenni (ezeket elfogadja és ennél utána a frekvenciát tudod állítani is - de innentől nem lesz automatikus hanem az lesz amit vagy te vagy az appok beállítanak - ha tudnak ilyet -, de suid root-al szerintem egy app se fog futni (talán csak rendszerappok)) és nincs is úgy megírva egy app se hogy CPU-t variáljon. Ez nem overclock csak a megadott freq. listából beállítasz valamit. Általában azokat a magokat lehet állítani amik nincsenek rendszerappok futásához hozzárendelve (itt vannak definiálva egyébként: /dev/cpuset/background/cpus, /dev/cpuset/foreground/cpus, /dev/cpuset/system-background/cpus és /dev/cpuset/top-app/cpus).
Nem tudom CPU-Z-ben mit láttál de a userspace egy eleve olyan gov amit nem használ senki tervszerűen így gyanítom a CPU-Z fel sincs rá készítve. És SoC nélkül azt se tudom megmondni hogy amit bevett az most csak a CPU-k felére volt egyáltalán értelmezhező vagy a többire is csak szintaktikailag volt hibás.. ez a sok adb parancs jó, csak mivel eszközfüggő.. és nem írtál hibaüzenetet.. így nem tudok válaszolni.
Azért nincs értelme egyébként mert ezután nem lesz csak manual CPU scaling..
Egyébként a leírás elég inkonzisztens, mert az "echo userspace.." előtt a prompt root@:/ utána már csak adb parancsok vannak, ami nyilván ezek után akár mehet is.. -
oszy
veterán
Van nálam egy LG k350n k8! Hard reseteltem, de mikor kéri az e-mailt, azt írja, hogy az eszköz visszaállítása megtörtént. Jelentkezzek be olyan fiókkal, amelyet korábban szinkronizált az eszközön...
Ilyenkor mivan?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
afoyem
tag
Üdv. Valami felvilágosítás kellene hogy most ez hogy működik. Szóval van ez az oldal: [link] nem rootolt és nem is rootolható így nem is overlocking képes a készülékem viszont az alábbi parancssorokból:
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq"
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_min_freq"
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu2/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu2/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu2/cpufreq/scaling_min_freq"
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu3/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu3/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu3/cpufreq/scaling_min_freq"Van amit bevett van amit megtagadott adb-n keresztül, amiket elfogadott parancsok attól igen csak gyorsabb lett a telefon pedig lemértem a CPU-Z appal elvileg semmi változás a frekvenciákon, ez igen érdekes helyzet mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Legutolsó Messenger frissítés óta crashel a program, nem tudok belépni!
Újratelepítettem a Facebookot, Messengert is, újraindítás is volt, semmi sem használt.
A Messenger Lite gond nélkül megy, de máig a normál Messenger is jól működött!
LG G7 -
beg
veterán
Google frp bypass szál törölve és ne kerüljön vissza.
Köszi.Aki szeretné boncolgatni hogy miért, az írjon privátot vagy olvassa el az ászf-et.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
veterán
-
Thom!
veterán
Lehetséges hogy gyorstöltéssel gyorsabban merül napi használat során a telefon?
Google Pixel2 ről van szó? -
mobilizmo
addikt
válasz zeus_2k14 #37583 üzenetére
Ha szöveg fájlba (csv) esetleg vcard-ba ki tudod menteni, akkor a gmail-ben be lehet importálni. Bár vannak kétségeim azzal kapcsolatban, hogy az apple biztosít ilyen lehetőséget ami megkönnyíti a váltást.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy 5 év után át tértem Androidra IOS-ról. Át szeretném vinni a telefonszámokat , képeket, stb, tehát mindent, hogyan tudom megvalósítani?
Köszönöm.
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltip #37578 üzenetére
Arra való hogy úgy frissítse a Facebook / Messenger appod hogy nem kérdez meg róla téged, így tartja a rendszer mindig naprakészen a Facebook / Messenger app - aztán ez neked vagy jó vagy nem, de az biztos. Elég maga a Facebook / Messenger.. még sok is.. picit írtam is róla.
-
zsoltip
őstag
válasz tordaitibi #37570 üzenetére
Köszi szépen.
FB appok kérdésre valaki valamit?FB App Installer, Manager, Services
Mik ezek? Kellenek nekem?
Nem elég, ha "a" Facebook engedélyezve van?[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz zeon.hu #37575 üzenetére
hát... nem tudom... ujjlenyomatra felold a telefon, rootolva nincs (legalábbis én nem rootoltam és első tulaj vagyok), a bankfüggőség meg azért fura, mert a Simple ugyanúgy az OTP cucca, mint a Smartbank...
(pont a banki appok miatt szoktam le a rootolásról még két telefonnal ez előtt )[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz Dexter68 #37524 üzenetére
Erre az ujjlenyomatos-biztonságos-képernyőzáras mizériára tud valaki megoldást?
A K&H és az OTP app nem fogadja el, hogy ujjlenyomattal akarnám nyitni, a megadásnál azt mondja, hogy „Az ujjlenyomatos azonosítás biztonsági okokból nem elérhető. A telefon képernyőzára eltávolításra került, vagy új ujjlenyomat lett hozzáadva a készülékhez, így a készülék biztonsága nem megbízható.”
A Simple viszont zokszó nélkül beállította az ujjlenyomatos azonosítást. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
zeon.hu
nagyúr
Autóban jack és bluetooth is csatlakoztatva a telefonhoz.
Hogy érhetem el, hogy a jack csak a média hangot adja át a rádiónak, a füles meg csak a telefont vegye át.
Tudom, bt füles beállítható, de a jack hogyan?
Hívás esetén melyik élvez elsőbbséget?
(Mellékszál, hogy jó lenne, ha a voip hívások is a fülesre jönnének. A voip ugye média esemény az android szerint.)#?*@&!
-
veterán
válasz zsoltip #37569 üzenetére
Nem jutottál előrébb mert nem válaszoltak, azért nem mert annyit nem ér az egész.
Adroid 4xxx alatt a menete:
Azonnal root mert anélkül sehogy.
A /data/data/app alatt kikeresed a dialer appot, kimásolod, felboncolod. Erre vannak app szerkesztő programok. Ha szerencséd van csak egy kép a háttér, jellemzően .png kiterjesztéssel. Ha még nagyobb szerencséd van, a kép neve beszédes, pl. background.png. Ha nincs szerencséd és óhéber nevűek akkor keresgélni kell. Ezt lecseréled a neked tetsző, pl. bugyilila, ugyanakkora felbontású képre.
Ja igen, ezekből több mappába többet is találsz mert a telefon felbontásától függőt használja. Hd xhd stb.stb.
Ha nincs szerencséd akkor a háttérképet egy .xml fájlba egy hexa kód írja le, ennek megkeresése az app szerkezetének ismerete nélkül akár egy szép hétvégi elfoglaltság is lehet.
Ha sikerült akkor visszacsomagolod, mivel turkáltál benne
ezért a hash értéke megváltozik, nem fogod tudni visszaírni, alá kell írni egy másik programmal.
Majd ezzel felülírod a telefonon lévő dialer.apk-t és már kész is vagy.
másik megoldás, ugyanezt a system alatt található dialer appal csinálod meg és a visszamásolás után újratelepíted az appot a systemből. Ennek előnye hogy FR. után is a te bugyilila háttered marad, míg a datás megoldásnál egy FR. után kezdheted előlről.Ilyet utoljára évekkel ezelőtt csináltam, elnézést ha a valahol tévedtem de halvány emlékeim szerint kb. így van a menete.
Android 7-8-9 alatt szerintem máshogyan van mert a data szerkezete erősen megváltozott, valószínűsítem hogy kicsit macerásabb a kivitelezése.
Sok sikert kívánok hozzá.
A második kérdésedre nem tudok válaszolni, én nem stock hanem custom romot használok, egy Resurrection Remixet, ebbe nincsenek ilyen featurék és a mezei Facebook Litét használom.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
2 kérdés:
1.) EMUI 9, HW P20 Pro készülékemen szeretném a gyári (stock) hívásközben megjelenő hátteret törölni, vagy módosítani. (Nem, nem a képpel rendelkező kontaktokra gondolok. )
Hol található ez? Eddig máshol sem jutottam előrébb, hátha itt.2.) FB App Installer, Manager, Services
Mik ezek? Kellenek nekem?
Nem elég, ha "a" Facebook engedélyezve van?Köszi,
zsoltip -
crok
Topikgazda
válasz eclipse19 #37564 üzenetére
Jó eséllyel de nem mindig: ilyen eset ha az app a Webview-t használja teljesképernyős reklám megjelenítésére.
A Google beállításokban én ilyenkor töröltetem / új egyéni ad azonosítót kérek hogy megszűnjön a "feliratkozás' ha kézzel nem tudod töröltetni (mármint ha ilyen problémával kapok készüléket a kezembe). Genyó kis móddszer, ugyanis akár le is letilthatod hogy az app kapjon akár Wifi akár mobilnetet - mivel a WebView-on keresztül kér megjeleníteni egy crafted oldalmegjelenítést így az menni fog mert nem a WebView van letiltva, és amúgy pont emiatt nem találják meg ezeket az appokat a malware keresők se. -
zsoltzsolt
addikt
válasz mobilizmo #37557 üzenetére
Már válaszoltak is
Áruházban írtam:
"Azt jó lenne még megoldani, hogy a tranzakciókról az alkalmazás küldjön értesítést. Ha ez is meglesz, akkor lesz igazán 5 csillagos!'
A fejlesztő válasza:
Jelenleg sajnos kizárólag sms üzenetben van lehetőség a bankszámlán történt tranzakciókról értesítést kérni, azonban szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése során igyekszünk minél szélesebb körben figyelembe venni ügyfeleink észrevételeit és javaslatait. -
nhpeti
tag
Az természetes androidnál, hogy ha hosszabb ideig zárolva van a készülék, tehát nem nyomkodom egy ideig, akkor nem kapok pl. Gmail értesítéseket? Nem csipog, nem jelez az értesítési led, semmi. Szóval pl. 30 percig le van téve az asztalra a telefon, feloldom és akkor kapom meg az értesítést egy 40 perce kapott emailről. Van valami megoldás arra, hogy nagyjából valós időben kapjam az értesítést az emailekről?
Bocs, ha nagy hülyeséget kérdezek, nem régóta váltottam androidra. Egy Xiaomi redmi készülékről van szó, Android 8.1, MIUI 10.3.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Peti
-
Adler
aktív tag
válasz tordaitibi #37559 üzenetére
Köszi.
most egy offline térképet letöröltem, megnézem, hogy így csinálja-e. Ez volt az amit most legutoljára feltettem és utána jelentkezett ez a dolog.Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
veterán
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Egy problémám lenne:
Mostanában a telefonom (Samsung Galaxy J6) amikor felnyítom a tokját reklámokkal bombáz. Ez elég zavaró. Persze megnézni nem tudom, hogy miért kapom mert arra nem reagál. Maximum kéretlen dologként megtudom jelölni A beállításokat végignéztem, de sajnos nem találtam rá vonatkozó beállítást.
Ezt hogyan tudom letiltani?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
mobilizmo
addikt
válasz zsoltzsolt #37555 üzenetére
Ezek szerint az OTP mindenképpen le akarja húzni az embereket még az értesítési üzenetek díjával is.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz kiraly.andra #37554 üzenetére
Nem azt teszi, hanem akciókról, ajánlatokról küld értesítést. Vagyis nem a fizetési, vásárlási tranzakciókról. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz zsoltzsolt #37551 üzenetére
Anélkül, hogy használnám a nevezett alkalmazást, a képen lévő "Push notification" beállításnak pontosan ezt kellene csinálnia, értesítést küldenie a tranzakciókról. Ha nem teszi, írni kell a fejlesztőnek, ezen más nem fog tudni segíteni.
:a:
-
wanted5
őstag
válasz zsoltzsolt #37551 üzenetére
Nekem sem csinál semmit. Próbáltam az appot lakatolni, hogy memóriában maradjon (MIUI), kikapcsolni az akkukímálő beállításokat, engedélyezni, hogy automatikusan induljon az app stb...
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Huawei Y6 2018 telefonon be lehet valahol állítani, hogy egyes alkalmazások napi X óra használat után le legyenek korlátozva? A legjobb az lenne, ha még azt is korlátozni lehetne, hogy mit láthat a gyerek az interneten.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Biztosan vannak itt olyanok, akik az OTP-nél bankolnak.
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet azt oldani, hogy az app értesítést küldjön a tranzakciókról és egyéb dolgokról?
Kikapcsolnám az sms szolgáltatást, mert sokszor feleslegesen fizetem, amolyan biztonsági dolognak tartom fennt csak. -
Samtya
senior tag
Sziasztok!
A gyári ROM-ot Spreadtrum SC7731 lapkás mobilról milyen szoftverrel és hogyan tudnám lementeni? Köszi.
-
mobilizmo
addikt
válasz probizz #37547 üzenetére
Minden ilyen "visszaállító" programnál, rendszertől függetlenül alapszabály, hogy ne oda telepítsd amiről vissza szeretnél állítani. Másrészt szerintem az fr. felülírást jelent, tehát nem állítható vissza háztáji módszerekkel. Mindenesetre ha ingyenes appot próbálsz ki, akkor nem veszíthetsz már vele.
[ Szerkesztve ]
-
probizz
tag
Android rendszerből lehet adatokat visszaállítani miután a gyári adatok visszaállítása funkciót használtuk?
Galaxy S9-ről van szó. Fényképeket szeretnék megtalálni rajta. Dr.Fone vagy hasonló program használata jó lehet?
Köszönöm! -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van mostanában, hogy ha lekapcsolom a mobilnet elérést a a fb Lite és a Messengernél s később újraindítom az alkalmazást, hiába engedélyezem neki a netet, mégse kapja meg. Tuti van net mert hotspoton közben megy a rádió.
A repülő mód be és kikapcsolása, gyorsítótár törlése nem segít, csak az újraindítás.
Mit javasoltok?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Dexter68
addikt
válasz KillHates #37538 üzenetére
Én e-robotban csináltam egy parancsot, ami azt csinálja, hogy, észleli a csatlakozást, akkor szépen beállítgatja magát olyanra, ahogy autóban szeretem használni (waze indít, képernyőforgatás be, fényerő nappal max, éjjel min, és a wifi kikapcsol)
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
6.0.1 samsungon amin touchwiz fut hogyan lehet megoldani hogy a menü háttere teljesen fekete legyen? Ill a telefonkönyv is?
[ Szerkesztve ]
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
nagyúr
Segítségeteket szeretném kérni; hogyan tudom rávenni a készülék egyik alkalmazását (konkrétan a Waze-ről lenne szó), hogy csak a mobilneten keresztül érje el a netet, miközben a WiFi be van kapcsolva és az autómra csatlakozik, ahol persze nincsen net. Próbáltam az alkalmazás beállításokban a Waze-nél lekapcsolni a WiFi-t, de ennek ellenére valami miatt addig amíg a WiFi be van kapcsolva a telefonon, csak azt írja, hogy "várakozás a hálózatra" (ahol ilyenkor nem látja a netet) Ha rendes netes WiFi-s környezetben használom a Waze-t akkor tökéletesen működik, illetve, ha kiszállok az autóból és csak mobilnet van akkor is minden rendben. Az a lényeg, hogy nekem egyszerre kellene, hogy a WiFi is be legyen kapcsolva és a kocsihoz csatlakozzon a telefon ez által, illetve menjen mellette mobilnet ahonnét a meglévő WiFi ellenére a netet éri el a telefon, vagy akár az adott applikáció azaz a Waze.
Előre is köszönöm, remélem nem voltam nagyon OFF
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
HoTaZo
addikt
Folyt.
A fő leírásban lévő módszer nem oldotta meg, de a hsz.-k közt van egy a mintára való váltás, majd szándékos elrontás, pin kód beírása módszer. Ez megoldotta. Igaz, hogy a Jelszó lapon továbbra is szürke a Nincs és ott a szöveg, de az előtte lévő lapon a Jelszó mellett már Nincs van.
Lehet, hogy akkor a beállítás előtt is szürke volt? Már nem tudom.Mindenesetre, köszönöm!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Samsung A7 android 9 szerintem, hogyan tudok kontaktot kirakni ikonba a kezdő képernyőre? Köszi.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Próbáltam választ találni a kérdésemre a telóm topikjában, de lehet, hogy már csak én használok Huawei G8-at.Rákerestem itt is a képernyőzár megszüntetésére, találtam is két hasznosnak tűnő hsz.-t. Viszont az én esetemben melyik fiókot kéne törölni? Ha ez a megoldás nálam is egyáltalán.
[kép]Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
válasz foxylove #37525 üzenetére
Rajtad most nem segít de nálam nincs sim pin, telefon pin, telefonkód, feloldóminta, ujjlenyomat.
Ha elhagyom/ellopja, buktam a készülék jelenlegi kb. 20ezres árát meg a simen van 1500Ft. Sose vettem zsírújan 40ropinál drágább készüléket, minek? Mivel tud többet egy 200ezres..? Csak státusz mint az Ájfon.
A Vodás szerződéssel bemegyek a pirosakhoz (ez az 1 papírom van meg, a telefon papírjaival ahogy lejárt a gari begyújtottam a vegyeskazánba) és visszakérem a számomat, ami valóban fontos a telefonon az egy 256 bites aes konténerbe van, erős jelszóval. Képek felhőbe, kompromittáló képek a titkosított konténerbe. Facebook nem automata bejelentkezésen.
Természetesen céges vagy Nasa alkalmazott telefonján ez nem játszik de én így élek, talán szeretem a veszélyt. -
törölt tag
Nem, egyáltalán nem kuka, mert az a telót vetted valahol, keress utána vagy ha szolgáltatói, menj be oda...
nézd ez teljesen olyan, hogy közúti ellenőrzésnél: enyém az autó, amit vezetek de se forgalmi, se adásvételi, se átengedési papír nincs se nálad, se máshol. Szerinted továbbenged a rendőr ?
-
mobilizmo
addikt
Szerintem nem nevetséges. Gyártók próbálnak egyre jobb telefonokat csinálni, minden tekintetben. Persze nem kell ezt túltolni, de a biztonság és a személyes adatok védelme fontos. Te minden figyelmeztetést, szabályt figyelmen kívül hagytál. Ez a következmény.
-
foxylove
csendes tag
Hali
A telefonom egyik nap nem fogadta el a jelszót amit beállítottam ami nem is zavart addig amíg az ujjlenyomatommal be tudtam lépni. Aztán jött ezzel a marhasággal, hogy 72 órája nem írtam be a jelszót és már ujjlenyomattal se enged be csak a jelszóval.
Se papír, se doboz nincs meg. Az ujjamat meg dughatom a seggembe, nevetséges.Ilyenkor tényleg kuka?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm. -
Dexter68
addikt
válasz darvinya #37501 üzenetére
Az a kérdés, hogy ezt hogy lehetne javítani... Alin, Ebayen nem találtam hozzá alkatrészt. Persze lehet, hogy rosszul kerestem...
Más: A K&H és az OTP nem fogadja el, hogy ujjlenyomattal akarnám nyitni, a megadásnál azt mondja, hogy „Az ujjlenyomatos azonosítás biztonsági okokból nem elérhető. A telefon képernyőzára eltávolításra került, vagy új ujjlenyomat lett hozzáadva a készülékhez, így a készülék biztonsága nem megbízható.”
A Simple viszont zokszó nélkül beállította az ujjlenyomatos azonosítást. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
törölt tag
válasz Dave Crank #37521 üzenetére
Én ezt tudtam és ez a leglegálisabb. Nem véletlenül találták ki a feloldómintás védelmet...
-
Dave Crank
senior tag
válasz #73959936 #37520 üzenetére
Más semmi?
Android device manager nem lehet megoldás?
Arra gondoltam, hogy abból csinálnék egy törlést, csak még nem tudtam kipróbálni, mert ugye kétfaktoros azonosítás miatt saját gépemen nem tudtam a gmail fiókjába belépni, de pénteken hoznának egy eszközt amin be vannak jelentkezve.
De ha hülyeség amit kitaláltam, akkor inkább mondom is neki, hogy vigye szervizbe.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
törölt tag
válasz Dave Crank #37519 üzenetére
Tulaj a szervízbe készülékkel...
ha igazolta magát secc-pecc megoldják
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van nálam egy Samsung Galaxy A7 2018 (sm-a750fn) , elfelejtette a tulaj a feloldó mintát.
Recoverybe nem tudok belépni a telefonnal, kikapcsolt állapotból, hogy hard resetet csináljak.
Esetleg valami ötlet?
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #37517 üzenetére
Dobd el a bugreportot, megnézem neked.
-
kiraly.andra
aktív tag
Kezdjük a lényeggel: nincs szó problémáról, csak kíváncsi vagyok.
A tabletem az inaktív (képernyő és wifi kikapcsolva, elvileg semmi dolga) időszakban jellemzően 0,5%/óra akkumerülést produkál, amivel teljesen meg vagyok elégedve, nem akarok kevesebbet, kisujjamat nem mozdítanám ezért. Nagyon ritkán azonban előfordul, hogy egy ilyen (akár 12-18) órás időszakban semmit sem merül, az érték 0,0%.
Csináltam egy-egy bugreportot, feltöltöttem a Battery Historian webes felületre, hátha ott kiderül az ok. Amit látok, annak teljes értelmezése meghaladja a képességeimet, csak annyit tudok megállapítani, hogy van különbség az egyes paraméretek változásában, azaz van oka az eltérésnek: alszik vs. nemalszik.
A kérdés magától értetődő: miért van néha teljes kómában az eszköz. Ha úgy tetszik: miért nincs minden éjjel teljes kómában?
[ Szerkesztve ]
:a:
-
Doner
aktív tag
És még annyit hogy, ha Odinnal visszateszem a gyári romot akkor még megmarad a twrp?
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon egyszerű kérdéseim lennének azokhoz akik már jártasabbak a flash-elésben így megsprórolhatok pár felesleges órát.
TWRP custom recoveryvel csak custom romot lehet telepíteni vagy gyárit is? (galaxy j3 2016)
Ha azzal nem lehet akkor Odinnal lehet a custom(lineage os) ra visszatelepíteni a gyárit? A twrp maradhat, nem szól közbe?Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Galaxy A7 hogyan tudok kirakni kontaktot képernyőre ikonba? Köszi.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
crok
Topikgazda
Nem találtam sehol leírást így ezt itthagynám az utókornak ha nem gond.
Magisk gyorstalpaló ha egy app azt mondja root-olt a készülék és nem akar menni:
Ha a CTSProfile és a basic integrity is bukott a teszten
de biztosan nem piszkáltál semmit (SELinux permissive, /system partíció RW-re mount-olása, ilyesmi)
és a ROM fejlesztője szerint működnie kellene a Magisk-al a SafetyNet-nek (vagy eleve gyári ROM-od van)
akkor flash-eld ezt a modult:
SafetyPatch-v2.zip vagy megtalálod a Mega tárhelyemen (MAGISK > Banking_not_working_-_FIX és közvetlen link itt)Ha a CTSprofile OK és a basic integrity is OK akkor ezek az ajánlások vannak:
1, Beállítások -> Telepített appok -> Google Play Services -> vedd el a Telefon jogot. Keresd meg az appot ami problémás, töröld az adatait mindenestül, Magisk Manager-ben rejtsd el a root-ot az apptól root és utána indítsd el2, Ha ezután se megy, akkor az elsőt csináld meg újra majd a Magisk Manager-ben válaszd ki a Magisk Manager Hide-ot (ezzel a Magisk Manager appot úgy telepíti hogy egy teljesen véletlenszerű neve lesz így a nem működő app nem fogja látni hogy van Magisk Manager (mert nyilván csak akkor van telepítve Magisk Manager ha van Magisk és így van root. Ezt azért írom le külön, mert Magisk Manager update után ha nem vonod vissza a hide-ot akkor utána két Magisk Manager app lesz a telefonon ami zavaró lehet meg nincs is értelme.. Magisk Manager update előtt a Magisk Manager Hide-ot ki kell kapcsolni, ezzel eredeti néven visszatelepíti a Magisk Manager-t és utána a frissítés már mehet rendesen majd utána megint bekapcsolod a Magisk Manager Hide-ot ha kell.)
3, Ha ezután se megy, akkor az a második lépést csináld meg megint (vagyis az elsőt és a másodikat) és flash-eld a liboemcrypto zip-et amit eredetileg itt találsz vagy a Mega tárhelyemen (MAGISK > Banking_not_working_-_FIX és közvetlen link)
Ha már működik akkor a Google Play Services-nek vissza lehet elvileg adni a Telefon jogot.
(Fordítás és összeollózás a Magisk hivatalos Telegram csoportjából - https://t.me/USNFGroup)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tordaitibi #37507 üzenetére
Magas labda volt 🙂
-
veterán
válasz zsoltzsolt #37506 üzenetére
Ne bántsd, Ő így ír.
Vagy így angol...?
Nem nagyon fog tudni változtatni rajta. -
zsoltzsolt
addikt
válasz terapeuta007 #37504 üzenetére
-
Somatom
veterán
-
terapeuta007
aktív tag
roszz topik
[ Szerkesztve ]
Jimi Hendrix-Purple Haze
-
0ttó
tag
Üdv,
Az Android (nem rootolt) v4.4.2-ben (KitKat), ha egy képnéző appal (F-Stop, ver.: 5.1.15, de másik appal is próbáltam) törlök egy SD kártyán lévő képet, akkor az sikerül, viszont az áthelyezés azzal már nem.
Ha fájlkezelőben megnézem a törölt kép mappáját, akkot ott sincs már meg, tehát nem csak az appban nem látszik.
Mivel nincs root jog ezért nem engedi az áthelyezést, de akkor a törlés miért működik?
Mi történik a fájllal, ha nincs írási jog (mert a törléshez is az kell)?
Köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Dexter68 #37500 üzenetére
Nem folyamatos bedugásról írtam, hanem ki-be dugdosva.
Próbáld ki, gyorsan egymás után be-ki dugod semmit nem jelezés nincs.Ha bedugod, s rajta hagyod, akkor elektronikai kapcsoló biztosan tartja értéket, emiatt átvált adapterre.
Adapter leválasztás után az elektronika nem áll vissza normál értékre, emiatt kapcsoló kapcsolgat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...