-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
afoyem
tag
Üdv. Valami felvilágosítás kellene hogy most ez hogy működik. Szóval van ez az oldal: [link] nem rootolt és nem is rootolható így nem is overlocking képes a készülékem viszont az alábbi parancssorokból:
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq"
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_min_freq"
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu2/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu2/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu2/cpufreq/scaling_min_freq"
adb shell "echo userspace > /sys/devices/system/cpu/cpu3/cpufreq/scaling_governor"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu3/cpufreq/scaling_max_freq"
adb shell "echo 1600000 > /sys/devices/system/cpu/cpu3/cpufreq/scaling_min_freq"Van amit bevett van amit megtagadott adb-n keresztül, amiket elfogadott parancsok attól igen csak gyorsabb lett a telefon pedig lemértem a CPU-Z appal elvileg semmi változás a frekvenciákon, ez igen érdekes helyzet mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
afoyem
tag
Üdv. Egy kérdés:
Ha tégla lett a telefonból és nem tudom megcsinálni így is visszaveszik a boltban ha élek az elállási jogommal?[ Szerkesztve ]
-
afoyem
tag
Üdv. Belinkelem ide is hátha tud valaki segíteni nekem ez vár megoldásra: https://unix.stackexchange.com/questions/467078/cant-mount-system-partition-to-rw
-
afoyem
tag
Üdv. Segítség kellene.
A telefonomon nincs engedélyezve az írási engedély a rendszer mappára annak ellenére hogy rootolt telefonról van szó. Viszont eljutottam odáig hogy az ES file manager appal kiosztottam a szükséges engedélyeket ( root Explorer ) be is másoltam a fájlokat a rendszer mappába újraindulás után meg eltűnnek a bemásolt fájlok.
?
[ Szerkesztve ]
-
afoyem
tag
Olyan problémám akadt hogyha a Selinuxot permissivere rakom (a viper4android így működik csak rendesen) az első 10 mp.-ben ha beletekerek is hangos lesz a zene előtte csak halk volt de azt megoldottam, van valami megoldás rá mert így nem lehet normálisan zenét hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...