Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz zsoltip #37569 üzenetére

Nem jutottál előrébb mert nem válaszoltak, azért nem mert annyit nem ér az egész.

Adroid 4xxx alatt a menete:
    Azonnal root mert anélkül sehogy.
    A /data/data/app alatt kikeresed a dialer appot, kimásolod, felboncolod. Erre vannak app szerkesztő programok. Ha szerencséd van csak egy kép a háttér, jellemzően .png kiterjesztéssel. Ha még nagyobb szerencséd van, a kép neve beszédes, pl. background.png. Ha nincs szerencséd és óhéber nevűek akkor keresgélni kell. Ezt lecseréled a neked tetsző, pl. bugyilila, ugyanakkora felbontású képre.
    Ja igen, ezekből több mappába többet is találsz mert a telefon felbontásától függőt használja. Hd xhd stb.stb.
    Ha nincs szerencséd akkor a háttérképet egy .xml fájlba egy hexa kód írja le, ennek megkeresése az app szerkezetének ismerete nélkül akár egy szép hétvégi elfoglaltság is lehet.
    Ha sikerült akkor visszacsomagolod, mivel turkáltál benne
    ezért a hash értéke megváltozik, nem fogod tudni visszaírni, alá kell írni egy másik programmal.
    Majd ezzel felülírod a telefonon lévő dialer.apk-t és már kész is vagy.
    másik megoldás, ugyanezt a system alatt található dialer appal csinálod meg és a visszamásolás után újratelepíted az appot a systemből. Ennek előnye hogy FR. után is a te bugyilila háttered marad, míg a datás megoldásnál egy FR. után kezdheted előlről.

Ilyet utoljára évekkel ezelőtt csináltam, elnézést ha a valahol tévedtem de halvány emlékeim szerint kb. így van a menete.

Android 7-8-9 alatt szerintem máshogyan van mert a data szerkezete erősen megváltozott, valószínűsítem hogy kicsit macerásabb a kivitelezése.

Sok sikert kívánok hozzá. :)

A második kérdésedre nem tudok válaszolni, én nem stock hanem custom romot használok, egy Resurrection Remixet, ebbe nincsenek ilyen featurék és a mezei Facebook Litét használom.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák