-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireolto
tag
válasz #79335424 #22897 üzenetére
Próbáltam az ES-t, de a csomagtelepítőt és a biztonsági központot dobja fel, egyikkel sem tudja felrakni.
A Titanium, amit írtál fogalmam sincs mi lehet ..Az a baj, hogy nem merek nekikezdeni variálni szoftveresen, így meg, hogy mindig visszakérdezek, hogy ez mi, az mi, nincs értelme. Akkor inkább marad így -
fireolto
tag
válasz aprokaroka87 #22898 üzenetére
dede..van benne.
A tv boxban nincs, de arra csak holnap tudom megpróbálni a telepítést..gyanítom az eredmény ugyanaz lesz.
Mint mondtam egy módosított rom van rajta, lehet ez a gond,?
Sógor telóján eredeti rommal megy minden a play-ből. -
fireolto
tag
válasz aprokaroka87 #22879 üzenetére
Köszi a tippet.
Meg próbáltam keresni az említett file-okat, nem találtam. De még a System mappában az etc és framework mappákat sem találtam. A sytem mappa előtt is volt egy "." (pont). Ez a telefon memória gyökerében volt. Ebben csak egy file volt, leírhatatlan nevű..
Most akkor mi is van?
(a médiaboxban sincsenek meg a file-ok..) -
SidCorky
őstag
Hogy tudok törölhetetlen fájlt törölni? Rendszeresen az van, hogy felmásolok egy filmet és megnézés után egyszerűen nem engedi törölni, "A fájl nem törölhető" hibát dob fel. Próbáltam gyári feladatkezelővel, ES-el, TC-vel, sehogy nem engedi. Hogy tudnám root nélkül megoldani? Már gépen sem engedi törölni ezeket.
Szerk: Mégegy kérdés. A G4 5.1-el még kezeli az exFAT kártyát, de ha ezt rootolom, vagy ha felrakom a 6.0-t már nem. Lehet ezzel valamit kezdeni? Leginkább a rootolt 5.1-nél érdekelne
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
liquidgold
tag
Köszi a válaszokat
-
Mr Dini
addikt
válasz liquidgold #22881 üzenetére
Szia!
Foldermount és link2sd, ha van root.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #79335424 #22887 üzenetére
igen ez igaz,elég nagy probléma hogy sok esetben appoknál nincs lehetőség arra hogy kiválasszuk hova írja az adataid
bár én ezt az XternalSD xposed-el modulal megtudom oldani.
Most az alapértelmezett sd kártya a külső sd,így az összes app oda írja az adatait,mármint azt amit az sdcard0-ra kerülne -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #22886 üzenetére
Ezt a Heren belül kellett volna megoldania a fejlesztőnek. Mint az IGO -ban a sys.txt fájllal. Az ott definiáltaknak magasabb a prioritásuk. Ha abban meghatározod a térképállomány elérési útját, akkor a program ott fogja keresni. OS szinten, az Androidban nincs erre lehetőség. Ha jól tudom akkor 6.0 -tól ez is változik. De, ahogy írtad is, a gyártók eddig is alkalmazhattak ettől eltérő megoldásokat.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz liquidgold #22885 üzenetére
hát tehetsz egy olyan probát hogy megkeresed a belső sd-n az android/data mappában here maps vagy mi nevű mappát áthelyezed a külső sd kártya android/data mappába...majd újrainditod a telefont...hátha megoldja
az app viszont a belső sd-n marad
persze az a kérdés hogy a térképet és társait hova menti.
-
liquidgold
tag
válasz aprokaroka87 #22884 üzenetére
Gondolom nem látja az alkalmazásokat, de én a Lumiából sosem vettem ki. Viszont ha az app lenne belső és teljes EU térkép sdn már boldog lennék
...Ja de egyszer kivettem. Sötétebbek voltak az sdn levők ikonjai ill csempéi és megnyitáskor kiírta h nem elérhető. Mikor visszakerült sd minden rendben volt
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz liquidgold #22883 üzenetére
ha kiveszed az adott sd kártyát,szerinted mi fog történni?
-
liquidgold
tag
válasz aprokaroka87 #22882 üzenetére
Eddig csak Tabon használtam Androidot, leginkább olvasásához. 4évig iOS volt utána WP, ahol mehetett minden sdre. Szval fogalmam sincs mire gondolsz, mi lehet az oka.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz liquidgold #22881 üzenetére
ha kicsit belegondolsz akkor rájösz hogy miért nem lehet átrakni a kivehető sd kártyára.
Van olyan telefon ahol ezt meglehet csinálni,de ott a rom fejlesztők oldották meg úgy
-
liquidgold
tag
válasz aprokaroka87 #22880 üzenetére
Igen. Leginkább a Here maps és a letöltött térképek
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz liquidgold #22878 üzenetére
tehát te azt szeretnéd hogy adott programot a külső(kivehető) sd kártyára át tudj helyezni?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz fireolto #22873 üzenetére
com.android.location.provider.xml
com.google.android.maps.xml
ezt a kettő fájlt nézd meg a system/etc/permissions mappában ha benne van akkor jó,ha nincs az lehet bibi
ugyenezt megnézheted a system/framework mappában is csak is csak ott .jar-t keress.
nekem egyszer egy telefonomban nem volt gps,és a permissions mappábol hiányzott a helymeghatározáshoz szükséges engedély és a Tasker nem települt fel,bemásoltam máshonnan és jó lett.
-
-
beg
veterán
válasz liquidgold #22875 üzenetére
Android verzió? Az sd0 a belső memóriát jelenti. Ha teszel bele kártyát, az lesz az sd1.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
liquidgold
tag
Estét. SD kártyára szerettem volna áthelyezni alkalmazást az SD kártyára áthelyezés opcióval. De továbbra is a telefonon foglalta a tárhelyet. Majd leszedtem total commandert és van egy sdcard0 és sdcard1 utóbbi az sd kártya. De ide nembkerült alkalmazás. Miért van 2sd. Foto appban beállítva viszont valóban sd re menti a készített képet. Tabon is van egy sdcard miközben nincs is benne. Mondjuk pont Here mapsnál nem is volt opcio az sd kártyára mentés. Androidon van lehetőség a térképeket sdre menteni? Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fireolto #22873 üzenetére
Nem. Telepíted a telóra, az apk -t átmásolod és így telepíted a boxra. Ettől még lehet, hogy a Traffi Hunter FC -vel el fog szállni, mivel hiányzik neki a GPS modul (lehet, hogy ezt kritériumként adta meg a fejlesztő és ezért nem mutatja a Play). Erre a custom ROM sem lenne gyógyír. Csak az alkalmazás fejlesztőjét lehet felvilábosítani arról, hogy a földrajzi pozíció meghatározásához nem feltétlenül szükséges beépített GPS modul.
-
fireolto
tag
válasz #79335424 #22851 üzenetére
Köszi, hogy írtál!
A telefonomon már egy módosított rom van, a sógorom telóján eredeti rommal jó a Play áruház.
Sajna amiket írtál nekem magasak, illetve tudom miről beszélsz, de megvalósítani biztosan nem fogom.Tehát, ha esetleg van valami trükk, program vagy valami amivel a telóm kompatibilis lesz az áruházzal, kérném, hogy ne tartsátok magatokban!
Vagy ilyen esetekben csakis a rom csere segít?
-
Mr Dini
addikt
válasz Chebbie #22866 üzenetére
Szia,
Szerintem nem ez a megoldás. Kétségtelenül vhogyan meg lehetne oldani, h a playen keresztül se lehessen törölni az appot, de attól még lehet törölni aromával, ahogyan Somatom is írta. Ha van aroma(vagy insecured adb) még a jelszót sem kell tudnom, ahhoz, h akár applocker mellett is törölhessem az adott appot is.
A custom recovery feltétele, pedig nem egy nagy ördöngősség, szerintem bárki, aki utánajár a neten, meg tudja oldani...
De akkor is ezt nem így kéne megoldani. Először is le kéne ülni anyával/apával beszélgetni, h ez a játék (pl plants vs zombies) ugyan zombikkal játszódik, de nem arról szól h ki tépi le hamarabb a másik fejét. Attól függetlenül a plants vs zombiest pl felnőttként én is tökéletlennek tartom, de meg tudom érteni, h a gyereknek tetszik.
Nálam a gyerek infó órán a haveroktól összeszedte az agar.io nevű krónikus betegséget, nem bírt róla leszállni és amikor már a tanulás rovására ment a golyókergetés végleg letiltottam a routerben a játékot. Utána levágott egy kisebb dührohamot, aztán pár nap múlva megbeszéltük a történteket, aztán minden ok. Azóta is játszik azzal a vacakkal, de legalább tudja a korlátokat.
Tehát mindenképp érdemes a szülőt megkörnyékezni, mielőtt komoly crackbe kezdnétek!
@Everybody
Nemánhogy visszavonulok egy időre radius szervert építeni és akkor jön egy troll a topikba. Már hiányzott nyuszi, illetve feri.
@Somatom
Én is benne lennék a játékban!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #22870 üzenetére
Szerintem is. Apró lépésekben, mindíg emelném a tétet. Ha rájön, hogy pl. egy init.d script mindíg visszaír egy maradványt, amitől nem tud települni az alkalmazás, akkor sztem már elég érett ahhoz, hogy játsszon vele.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #22868 üzenetére
Én tuti, hogy nem szólnék egy szót sem. Belemennék a "ki a nagyobb hekker" játékba. Legalább fejlődik tőle a kölök. Programozókra biztos szükség lesz a jövőben.
-
Chebbie
tag
Az öcsémnek szeretnék segíteni, mert az igaz, hogy tiltják tőle azt a játékot, de teljesen indokolatlanul, túlreagálják az egészet a szülők.
tibcsi0407: sebaj, remélem az új fiók és a gondosan lekódolt appok majd megoldják a helyzetet.
Somatom: azt azért nem hiszem, hogy ennyire mélyen belemennének a dolgokba -
törölt tag
-
air
nagyúr
válasz Chebbie #22862 üzenetére
Szóval abban kérsz segítséget, hogy szüleid tiltása ellenére, őket kijátszva, átverve játszhassatok egy programmal, sőt ezt ők még törölni se tudják?
Ugye nem baj, ha ebben én inkább nem segítek, mert ezt a hozzáállást nem tartom korrektnek.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Chebbie
tag
válasz tibcsi0407 #22861 üzenetére
Valószínűleg tudják, mert eleve ők csinálták neki még anno azt a fiókot. De akkor így már értem a dolgot, hogy miért tudták törölni. De volt már olyanra is példa, hogy a feloldási képernyőt védtük le és azt is fel tudták törni. Azt is lehetséges play fiókból?
-
Chebbie
tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz aprokaroka87 #22857 üzenetére
Én is így értem, amit ír.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
-
tibcsi0407
félisten
Akkor lehet én értettem rosszul, hogy pontosan az a cél, hogy a szülők ne tudják letorolni az appot.
Ugye felraktak az applockert, de akkor is le tudták törölni a szülők a játékot. Erre írtam, hogy szerintem csak simán a Play fiokbol teszik ezt.
De lehet félreértettem.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
törölt tag
válasz fireolto #22845 üzenetére
Lenovo -ban nem vagyok járatos. A TV boxoknál ez régi probléma. A trükk az, hogy fel kell tenni rá egy custom ROM -ot, ami a Play felé más eszközként jelenik meg. Az Amlogic S8XX boxokat Nexus 10 -ként szokták azonosíttatni. A freaktab.com -on keresgélj! De figyelj oda arra, hogy nagyon sok a klón box, amiket téglásít a nem rájuk való rom. Általában "csak" szoftveresen lesznek brikettek, de azért nem egyszerű visszahozni. Klónverziótól függően, a proci megadott lábait kell rövidre zárni flasheléskor. Nem egy leányálom, úgyhogy figyelj oda a pontos hardverösszetevőkre és a panelverzióra! Bővebbet az "S802" topikban találsz! Ha nem találod, akkor linkelem, csak most átváltottam Dolphin -ról, Firefoxra és épp nem tudok a szövegdobozból visszalépni, hogy linkeljek.
-
beg
veterán
válasz szimi57 #22849 üzenetére
Akik 3 odavetett random szóból kitalálják a gondolatodat, azok az astrotv-n jósolnak csirkebélből 675/perc+áfáért. Fordulj hozzájuk, itt csak amatőrök vannak.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz tibcsi0407 #22844 üzenetére
Az app-lock-ban zárolni kell a Play Store és a Beállítások alkalmazást, és megváltoztatni a fiók jelszavát, hogy a gyerek a weben se férjen hozzá.
Soha többé nem fog tudni telepíteni semmit egyedül, se új fiókot hozzáadni a készülékhez. Ennyi a történet.
A többi része gyereknevelés, amibe most inkább nem mennék bele.(#22846) szimi57
Most már kezdem azt gondolni, hogy szándékosan trollkodsz az értelmetlen kérdéseiddel.
Mégis hogy vársz választ, amikor eddig zéró információt adtál?[ Szerkesztve ]
-
fireolto
tag
Sziasztok!
Sajnos az első hsz-ben lévő link már nem él. Ott adtak volna választ a kérdésemre, hogy miért nem támogatott a készülékem (Lenovo A806 és MXQ Android tv box) bizonyos alkalmazások telepítésénél a Play áruházból.. pl., TraffiHunter, TV2 Live...
Ezer százalék, hogy már volt ilyen kérdés, légyszi írjátok már le, hogy mi a megoldás, mi a trükk?Köszöntem!
-
air
nagyúr
válasz tibcsi0407 #22842 üzenetére
Nem kell ehhez se új fiók, se két lépcsős azonosítás.
Rendesen be kell állítani az app-lockot.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
Chebbie
tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne tényleg levédeni egy telefonon lévő alkalmazást? A szüleim nem engedik az öcsémnek, hogy egy bizonyos játékkal játsszon, hiába tölti le magának, ők utána letörlik. Megpróbáltuk már csak jelszóval feloldhatóvá tenni a telefont, de ezt is megkerülték valahogy, applocker programot szintén. Hogyan lehetne ténylegesen védetté tenni a telefont, hogy senki soha, semmilyen módon ne férhessen hozzá csak aki tudja a jelszót?
-
szimi57
őstag
válasz #79335424 #22837 üzenetére
Egy nyilt rendszernél lehetnek nagy különbségek, csak én ezt egy kicsit túzottnak találtam, de ezek szerint nem az. Kérdés, hogy annyival jobb-e, használhatóbb-e vagy csak szemfényvesztés az egész?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
Különösebben nem izgat ez a ram kérdés, de úgy is mondhatnám, hogy a legkevésbé izgat. Csak egyszerüen furcsának találtam, hogy a kolléga frissen sült Lollipopos telója több, mint 1 GB-tal több ramot bezabál, mint az én KitKatosom, ami szintén frissensült. Hardverben nem nagy a külömbség a két teló között.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
törölt tag
válasz szimi57 #22832 üzenetére
Osztom az előttem szóló kollégák véleményét, addig ameddig nincs gond a készülékkel teljesen mindegy.
Azért van, hogy használja.
Az én véleményem az, hogy ez a kérdés nem is igazán megválaszolható (de majd kijavítanak ha nem jól gondolom), mert minden rendszernek más-más a memóriaigénye, nem mindegy, hogy MIUI vagy EMUI vagy AOSP vagy CM.
Tehát nem feltétlenül a verziószámot kell nézni.
Ezen felül az is változtat a dolgon, hogy milyen aplikációkat használsz és azokat hogyan.
Esetleg fut-e mellette a Cle.. Mas..r (nem merem kiírni a nevét ennek a boralmas programnak )
Nekem ez olyasféle kérdés mint, hogy mekkora a windows 10-ed és mennyi ramot használ, ha fut ablakban a cólofgyutyi és a media player plusz a total commander.
Így a kérdés nem megválaszolható, mert nem tudjuk, hogy melyik COD részről van szószerk: most vettem észre, hogy már megválaszolták amíg nem frissítettem a képet bocs
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz szimi57 #22832 üzenetére
Milyen eszközön futó, melyik Lollipop?
Ne izmozzál már itt ezen!
Fogd már fel, hogy amit kérdezel az hülyeség!
Nem lehet általános választ adni rá.
Ahány eszköz, ahány rendszer, annyi különböző érték. Hogy az egyedi használatról már ne is beszéljünk.[ Szerkesztve ]
-
blountex
senior tag
Üdv
Érdeklődnék merre lehet tájékozódni a Google Play akciókról?
Volt egy topic ahova néha bevoltak linkelgetve a leárazások, de már nem emlékszek rá.
Köszi. -
GEPESZ66
veterán
Hard reset esetén ki kell-e venni a memóriakártyát,vagy elég előtte a tartalmát törölni?
Lollinál nem látok formázási lehetőséget. -
szimi57
őstag
válasz Viktor0610 #22824 üzenetére
Jiayu G5S Android 4.4.2.
-
Rataxes
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy ide illik a kérdés, de talán Ti tudtok segíteni, ha off akkor bocsánat.
Nemrég történt, kb. másfél órája a viszonylag frissen megismert barátnőmnél, egyszer csak csörög a telefonom, két számot jelez ki a hívásra: felül egy 30-as, alul egy 70-es. Felveszem, nem szól bele senki, lerakják. Próbálom visszahívni, a 70-es "jelentkezik" (mintha a 30-as át lenne irányítva), hangposta.
Ezután manuálisan beütöttem a 30-as számot, felhívtam, és akkor ismerte fel a mellettem ülő barátnőm számát a teló, csörög is, stb. Megnéztük a telóját, semmiféle hívásátirányítás nem volt bekapcsolva, a 70-es számot nem ismerte a telója.
Mi a franc lehet ez? -
MODERÁTOR
-
szimi57
őstag
válasz Viktor0610 #22821 üzenetére
Nálam a 4.4.2 fut, amit esetleg lecserélnék Lollipopra. Jelenleg másfél giga szabad. Felvetődött bennem a kérdés melyik a jobb: KitKat+másfél giga vagy Lollipop+fél giga? Erre kérnék választ.
-
MODERÁTOR
-
szimi57
őstag
válasz Viktor0610 #22816 üzenetére
Négy-ötszáz MB szabad ram jó lehet? Nem tudok tipust, csak azt, hogy 2 Gigás.
-
MODERÁTOR
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Lollipopnál egy nem belakott, 2 GB ramos készülék esetén mennyi a szabad ram?
-
DraVIDA
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémába szaladtam bele Android 5.1 alatt:
Amikor bekapcsolom a wifit és/vagy mobilnetet folyamatosan felugrik egy teljes képernyős reklám pl Waze, amit "x"-elni kell ahhoz, hogy tovább böngészhessek. Emellett még egy rendkívül idegesítő "recently apps" is feljön néhány alkalmazással (mintha magamtól nem tudnám mit akarok használni). A probléma az ezelőtti android verziónál is fenn állt, de akkor valahogy sikerült eltakarítanom, a frissítés óta viszont képtelen vagyok rájönni mit lehetne tenni.A telefon Oukitel U10.
- Alapsáv verzió: Oukitel-U10 2015/10/09
- Kernel verzió: 3.10.65+Oukitel+info@oukitel.cc 2015/10/09 (Tudom hogy nevetséges, de inkább kiírok mindent )
- Build-szám: Oukitel_u10_V8.0_20151009Előre is köszönöm az ötleteket!
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz RootRulez #22808 üzenetére
Igen, de nem a telefon szabja meg, hanem a felhasználás jellege.
Sok, kisméretű fájlhoz jobb az alacsonyabb class-ú kártya, kevés, nagyhoz jobb a C10, vagy magasabb.
Ugyanis ez utóbbiak a kisméretű fájlokkal hajlamosak töredezni, és lassulni.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Sok-sok-sok éve, azt olvastam, telefonba Class6-osnál gyorsabb SD kártyát felesleges venni. Manapság már más a helyzet? Van értelme a Class10-esnek? Ki tudja használni a telefon? Gyorsabb, mintha Class6 lenne?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
vicze
félisten
"A Lollipop nem tudja, nem lehet benne "aktiválni"."
Ez így ebben a formában nem 100%-osan igaz. Az AppOps benne volt a kódban továbbra is, de pusztán app-pal nem aktiválható mint 4.3/4.4-ban, szóval ebben igazad van. De mivel a kódnak része, így a fejlesztők bedrótozhatják a GUI-ba, ahogy tette CM vagy MIUI és a többi.@aprokaroka87: "play store-ban is lehet módositani a telepités elött."
Szó sincs ilyesmiről.
Kizárólag az API Level 23-as (ezt nagyon jegyezze meg mindenki, mert a régiek NEM!) alkalmazások, minimális jogokkal települnek és használatkor valós időben kérnek hozzáféréseket a különböző dolgokhoz. Megvonni bármitől megvonhatod utólag, a Level 23 előtt nem lesz lekezelve az adott alkalmazásokban így az random hibákat okozhat és működésképtelenné teheti az alkalmazásokat pont mint AppOps. -
Bozek
nagyúr
Nekem az outlook.com-os címet hozzáadta a fiókokhoz gyári Sony FW-n is. A Nine klienst megnéztem, egész jó, de a céges levelezésemhez tökéletesen megfelel az ingyenes Outlook alkalmazás is. Szinkronizálni nem akarom a címlistát, online elérés meg nincs a Nine-ban sem sajnos.
-
törölt tag
válasz kmarci25 #22802 üzenetére
Nem olyan bonyolult a dolog:
A system/framework/framework-res.apk -t visszafejted(decomplie) pl apktool-al.
Majd a framework-res.apk/res/values/integers.xml -t megnyitod egy arra alkalmas szerkesztővel (pl notepad++)
Megkeresed benne a "<integer name="config_safe_media_volume_index">10</integer>" sort és a 10-et átírod 20-ra.
Így fog kinézni:
<integer name="config_safe_media_volume_index">20</integer>"
Ezek után elmented az xml-t és az APKTool-al Recompile és kész.
Nem marad más hátra mint a framework-res.apk-t visszajuttatni a helyére a system/framework/framework-be.
Ezek után többé egyáltalán nem fog figyelmeztetni.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Root nélkül nem lehet valahogyan kikapcsolni a magas hangerő figyelmeztetést fülesnél?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával