Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorace
tag
Úgy néz ki sikerült meg oldanom a tárhelyes dolgot....éljen a factoryreset
ezek szerint vmi beállítás problémája volt,de mikor megvettem csináltam rajta egy gyári vissza állítást ami nem volt neki elég!
Szóval nagy az öröm!
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni! -
motorace
tag
Nem tudok képernyő mentést csinálni!Pedig elvileg lehet!Már meg esz az ideg!
-
motorace
tag
válasz
pècsimunkás #55581 üzenetére
Mèg sem jo :-( nincs rootolva a telo,csak azt nem tudom lehet nyitni...már csak azt kellene tudnom melyik progival lehet nyitni
-
motorace
tag
válasz
pècsimunkás #55577 üzenetére
Ezer köszi leszedtem a terkepem frissiteset es lett annyi helyem hogy ezt az app le tudtam tolteni es láss csodát most már mindent oda ment a playröl! Ezer köszi,örök hála! :-)
-
motorace
tag
Tudnátok segiteni! Tpop dual simem van es nem tok a playrol letolteni semmit mert azt irja nincs eleg tarhely,preferaltkent allitottambe az sd kartyat de semmu! Bluetooton ha kûldenek vmit oda teszi mar probaltam formaztam is de semmi! Vkinek.vmi ötlet?
-
motorace
tag
Üdv! Adott egy alcatel t pop 4010d nos a problèma az hogy nem tudok a playrõl semmilyen alkalmazást leszedni,mert azt irja nincs eleg tárhely a telon,preferált helynek be állitottam az sd kártyát,de semmi viszont ha bluetooton küldenek vmit akkor automatikusan oda menti! Ki mit mond mit csináljak???? Már tiszta ideg vagyok,amièrt nem mükszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest