Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
-
-
törölt tag
válasz
zeusz55 #129698 üzenetére
Úgy látom, hogy a Te esetedben ez egy összetett kérdés.
Bonyolulat1: többféle kivitel létezik a típusból, és nehéz konkrétan az adott kivitelre vonatkozó infót találni.
Bonyolulat2: lehet, hogy a gyártó szerint nem támogatott, de valójában ennek "csak" szoftveres akadálya van. Az is lehet, hogy szoftveresen tudja, csak energiát nem tud kiadni a porton (ha jól rémlik, akkor valamelyik Nexus volt ilyen). Ezek orvosolható problémák.
Bonyolulat3: ahogy előttem is írták, a kamera drivere kernel támogatást is igényel.
Forrásaim: Elolvastam az Ace3 itteni tesztjét, majd a mögötte levő topik keresőjébe beírtam, hogy "OTG". Ami a kamerát illeti, a miniPC -knél a userek tapasztalatai alapján külön táblázat jött össze, hogy mely kamerák támogatottak, és melyek nem. -
svgyula
addikt
válasz
zeusz55 #129698 üzenetére
Sza! A legegyszerűbb rádugsz egy pendrive-ot. Ha látja és használni tudod akkor valószínűleg tudja.
(#129696) katonakálmán
A beállításokban megtalálod. Ha elindul a mentés akkor ott ki lehet választani a file-kat. A felhő szolgáltatás egyedi valamelyik fiók vagy szolgáltató adja. Az üzenetek pedig egy egy frissítés után kerülhettek vissza. A "te" törlésed után még azok a telefonból simán visszaállíthatók. . -
svgyula
addikt
válasz
zeusz55 #129681 üzenetére
Szia! Ha a teló nem OTG képes (külső eszköz áramellátása/működtetése a lefon akkujáról) akkor azon a szoftver nem segít. De még ha OTG képes is a teló akkor sem biztos, hogy támogat külső kamerát.Bár van vezeték nélküli wifis kamera amit a telefonra telepített apk-val lehet vezérelni! Annó a távcsövemhez gondolkodtam egy ilyenen csak a fényérzékenysége nekem nagyon kevés volt az ára pedig nagyon magas ~80$ Az alin volt/van keress esetleg rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest