Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Peaceliker #53723 üzenetére
Nem tudom mi érdekel benne annyira.... cpu változást nem fogod észrevenni, max szintetikus tesztekben. GPU valamivel jobb, de ha játékos vagy eleve nem igazán jó választás akármilyen mtk soc.
Nyers erőben valamivel jobb mint az előző, viszont nincs meg a technológiai előrelépés cpu (cortex a7) szinten sem, és gpu (nincs opengl 3.0, stb...) szinten sem. Szerintem akinek 6589-e van, annak ez a mediatek széria nem igazán jelent tényleges előrelépést. Főleg akkor, ha a 6589-hez is lesz 4.4 . Aki meg most akar venni valamit, én inkább az mt6588-at várnám. Sokkal kiegyensúlyozottabb soc mint a 6592.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest