Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertone2
tag
válasz
vampire17 #25110 üzenetére
Arról nem tudok semmit, én kétfélét használok számítógépen:
Ezt és ezt.Mindkettő van androidra is. Ugyanaz a cég szerintem, mert csak a tarifák különböznek, a honlap és a kliens is ugyanolyan felépítésű.
A SmartVoipnál 14 ft a mobilhívás percenként és persze nem csak Magyarországra ilyen olcsó, viszont a vonalas hívásokra is számít kb. 2 forintot percenként.
A Nonohnál ingyenes a magyar és a legtöbb ország vonalas hívása de drágább a mobil, 31,5 Ft magyarországra.
Mindkettő úgy működik, hogy be kell fizetni 10 eurót (+némi adó kb 2-3 euro nem emlékszem pontosan) ezt lebeszélheted és a befizetéstől számított 120 napig élnek ezek a tarifák (de nekem addigra többnyire elfogy és amúgy is újra kell tölteni).
Telefonálási szokásoktól függ melyik éri meg jobban, elég sokat lehet spórolni velük (én külföldre is beszélek), ha benne lesz a mobilnet a dupla simes telefonomban a dominó (0 ft havidíj) kártyámat itthon csak hívásfogadásra fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest